چهارشنبه 26 آذر 1404

flag
لیست اخبار صفحه :158
خطر انتشار تب کریمه کنگو با نگهداری 24 ساعته گوشت در یخچال برطرف می‌شود
در آستانه عید سعید قربان مطرح گردید:

خطر انتشار تب کریمه کنگو با نگهداری 24 ساعته گوشت در یخچال برطرف می‌شود

مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد گفت: گوشت دام پس از قربانی و ذبح شدن تا 24 ساعت باید در یخچال نگهداری شده و سپس تقسیم گردد در غیر این صورت خطر انتقال بیماری تب کریمه کنگو وجود دارد .

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور