با حضور مسئولان دامپزشکی و شرکت کشاورزی و دامپروری یاسوج:
مشکلات بزرگترین مجتمع دامپروری کهگیلویه وبویراحمد بررسی شد + تصاویر
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ، در نشستی در اداره دامپزشکی شهرستان دنا ، مشکلات بزرگترین مجتمع دامپروری کهگیلویه وبویراحمد با حضور مسئولین شرکت کشاورزی و دامپروری یاسوج و دامپزشکی استان بررسی و بر رفع مشکلات آن تاکید گردید.
دکتر سیدمختار رجائی فر ، مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد در این نشست به ظرفیت های بالقوه این مجتمع در تامین شیر استان و استان های همجواربر همکاری همه مسئولین استانی تاکید کرد.
وی گفت : مجموعه دامپزشکی استان تمام قد در جهت حمایت های مادی و معنوی از جمله واکسیناسیون رایگان جمعیت دامی ، انجام عملیات های رصد و پایش بیماری های استراتژیک از جمله بروسلوز ، سل ، تب برفکی و برخی از بیماری های مدیریتی همچون تب سه روزه ، لمپی اسکین و ...بوده و در این زمینه آمادگی خود را اعلام می دارد.
دکتر کرم چهارلنگ ، رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های دامی اداره کل دامپزشکی استان هم در این نشست گفت : از آنجا که اهمیت صنعت دامپروری در اقتصاد هر منطقه بسیار حائز اهمیت است ، دامپزشکی در این راستا پوشش کامل واکسیناسیون در دام ها را با حساسیت خاصی دنبال می کند و خونگیری، تست سل و واکسیناسیون دام های مراکز صنعتی به صورت منظم و طبق برنامه انجام می گیرد.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه پیشگیری با روش امنیت زیستی(بیوسکیوریتی)، مقرون بصرفه تر از تحمل مخارج درمان و تجویز دارو است، بکارگیری تدابیر و راهکارهای صحیح بهداشتی در یک گاوداری پوشش مناسبی در جهت امنیت و افزایش تولید است و در این راستا دامپزشکی استان همراه و همکار مجموعه مدیریت شرکت کشاورزی و دامپروری یاسوج بعنوان نماد خودباوری و اشتغال در حوزه کشاورزی و دامپروری است.
دکترچهارلنگ با بیان اینکه این دامپروری در سطح استان از اهمیت بالای برخوردار است، اظهار داشت: تاکید داریم که حراست و مراقبت بهداشتی از این دامپروری در اولویت قرار گیرد تا بتوان با حفظ و صیانت از سرمایه های دامی قدم های موثری برداریم.
میردریکوند ، مدیرعامل شرکت کشاورزی و دامپروری یاسوج هم ضمن تقدیر و تشکر از حمایت های حوزه دامپزشکی استان و همچنین دامپزشکی شهرستان دنا در پوشش واکسیناسیون ها و انجام عملیات های خونگیری و تست سل و بروسلوز ، گزارشی از مدت زمان فعالیت گاوداری، نحوه اداره، طرح های توسعه ای و... ارائه و برخی مشکلات پیش روی تولید پایدار را مطرح نمود.
در این نشست بر انجام اقدامات قرنطینه ای و بیوسکیوریتی ، انجام بموقع عملیات های واکسیناسیون و تست و پایش بیماری ها ، ثبت کلیه اقدامات در سامانه GIS سازمان دامپزشکی ، برگزاری دوره های آموزشی ترویجی کارکنان شاغل ئر این مجتمع و ... تاکید گردید.
نظر دهید