به استقبال از دومین کنگره ملی شهدای استان:
یادواره ۱۴ شهید جهادگر شهرستانهای گچساران و باشت برگزار شد+تصاویر
یادواره ۱۴ شهید جهادگر شهرستانهای گچساران و باشت با حضور مسئولین استانی و شهرستانی در سالن اجتماعات شرکت نفت و گاز گچساران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ، یادواره شهدای جهادگر شهرستانهای گچساران و باشت با حضور فرمانده تیپ ۴۸ سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد وجمعی دیگر از مدیران کل و همچنین دیگر مسئولین استانی و شهرستانی در سالن اجتماعات شرکت نفت و گاز گچساران برگزار شد.
سردار حسن حکمتیان راز، فرمانده تیپ ۴۸ سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد در یادواره شهدای جهادگر گچساران و باشت ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا گفت: مدتی کمی بعد از انقلاب اسلامی ۳۶ کشور علیه جمهوری اسلامی همپیمان شدند و جنگ هشتساله را رقم زدند آنهم در شرایطی که انقلاب نوپا بود و گروهکهای تروریستی و منافقین بهطور مداوم در داخل کشورمان فتنه میکردند.
وی افزود: شرایط تحریم از سوی دشمنان وجود داشت و در حوزه اقتصادی نیز استراتژی مناسبی نداشتیم و همان روزهای اول جنگ ۱۹۲ جنگنده دشمن بعثی با حمایت کامل غرب و شرق مناطق حساس ایران اسلامی را بمباران کردند و در ادامه بخشی از خاک کشورمان را اشغال کردند اما به کدامین گناه؛ اما ملت بزرگ ایران به ندای امام (ره) لبیک گفتند و به مقابله به دشمن پرداختند.
سردار حکمتیان راز اظهار کرد: رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس ایستادگی و جانفشانیها کردند و از همه دارایی خود گذشتند و نهال انقلاب را آبیاری کردند. خداوند متعال فرمودند که شهدا زندهاند چراکه با پروردگارشان معامله کردند و امروز عزت، اقتدار و سربلندی ایران اسلامی به برکت خون شهدا است.
فرمانده تیپ ۴۸ سپاه فتح استان گفت: جهادگران بی سنگر نیز پشتیبانی جنگ را در عرصههای مختلف بر عهده داشتند درحالیکه خودشان در تیررس مستقیم دشمن بودند پل میساختند، خاکریز میزدند و کارهای بزرگ و ارزشمندی در عملیاتها انجام دادند تا سرانجام ایران اسلامی پیروز نهایی و سیاسی جنگ شد.
وی ادامه داد: امروز عمق استراتژیک جمهوری اسلامی بلندیهای جولان و دریای مدیترانه است، عملیات طوفان الاقصی غوغا به پا کرد و رژیم صهیونیستی را مستأصل کرد، گنبد آهنین رژیم غاصب را به چالش کشید و سامانههای اطلاعاتی و امنیتی رژیم کودک کش را زیر سؤال برد.
سردار حکمتیان راز تصریح کرد: حقیقتاً طوفان الاقصی رژیم صهیونیستی را ضربهفنی کرد درحالیکه برای دنیا غیرقابلتصور بود که یک گروه کوچک (حماس) از جبهه مقاومت دست به چنین اقدامات بزرگی بزند و دشمن را بیآبرو کند، اگرچه امروز یمنیها نیز دشمنان را بیچاره کردهاند.
فرمانده تیپ ۴۸ سپاه فتح استان بیان کرد: امروز سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مقتدر است و هرکجا که اراده کنیم پایگاههای آمریکا در منطقه را میزنیم که در این خصوص فقط گوشبهفرمان ولایت هستیم بنابراین پیروز این میدان جبهه مقاومت است و جبهه مقاومت در سراسر دنیا اهداف و آرمانهایش را دنبال میکند.
وی در ادامه بابیان اینکه حمله موشکی سپاه به مقر تروریستها در اربیل عراق قدم اول از انتقام سخت بود گفت: دشمنان پاسخ سختی دریافت کردند و حساب کار دستشان آمد که اگر بازهم غلطی از آنها سر بزند، پس بدانند که پاسخی بهمراتب سختتر و قویتر دریافت خواهند کرد صدالبته این اقدام جمهوری اسلامی بهنوعی هشدار به دیگر کشورهای منطقه هم محسوب میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد جهاد کشاورزی را زاییده مکتب انقلاب دانست و گفت: جهاد یک اداره و سازمان نیست بلکه یک فرهنگ است و نشو و نمای جریان انقلاب را می توان در آن بررسی و مشاهده نمود.
سید علی معتمدی پور در یادواره شهدای جهادگر شهرستانهای گچساران و باشت گفت: از ۲۷ خرداد ۱۳۵۸ که فرمان تشکیل جهاد سازندگی توسط معمار بزرگ انقلاب صادر شد تاکنون که ۴۰ سال از آن زمان گذشته است، اگر جایی بخواهد کار خارق العاده و بزرگی انجام شود، وجود یک فرهنگ جهادی برای انجام آن لازم و ضروری است.
وی ضمن یادآوری این موضوع که اگر امروز فرصتی برای مسئولین فراهم شده تا در راه خدمت به مردم گام بردارند به دلیل خونهای ریخته شده جهادگران شهید است، تصریح کرد: در حال حاضر نیز بزرگترین افتخار مجموعه سازمان جهاد کشاورزی این است که به شریف ترین قشر جامعه که در عرصه تولید عمل می نمایند، خدمت می کند.
معتمدی پور گفت از ابتدای انقلاب تاکنون چنین یادواره هایی در استان برگزار نشده بود و امروز خدا را شاکریم که بعد از برگزاری یادواره شهدای جهادگر شهرستانهای بویراحمد، دنا و مارگون در آبان ماه و در مرکز استان، هم اکنون شاهد برگزاری این یادواره برای شهدای شهرستانهای گچساران و باشت هستیم تا بخشی از ادای دین خود نسبت به رشادتهای آنان را انجام داده باشیم.
وی همچنین از برگزاری یادواره شهدای شهرستانهای کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در آینده ای نزدیک خبر داد.
معتمدی پور فلسفه وجودی جهاد را مدیون ایثارگری و رشادتهای جهادگران دانست و گفت: ایجاد جاده و تامین آب آشامیدنی در روستاهای دور افتاده و محروم و همچنین پشتیبانی نیروهای جنگی توسط نیروهای جهادی انجام گرفت و در خط مقدم هم خود سنگرساز بی سنگر بودند.
وی در ادامه به بخشی از اقدامات سازمان جهاد کشاورزی استان در راستای ادای دین نسبت به خانواده های شهدا و ایثارگران اشاره نمود و با بیان این موضوع که در سال ۶۴ با تشکیل گردان رزمی مهندسی جنگ برای اولین بار ساماندهی بخش های مختلف جبهه و جنگ از کهگیلویه و بویراحمد شروع شد، گفت: مستندات بسیار کمی از مجاهدتهای جهادگران در استان وجود داشت و به همت سازمان جهاد کشاورزی استان در دولت سیزدهم کتاب چهار جلدی از این مستندات تدوین شد و همچنین خاطرات شفاهی فرماندهان جبهه و جنگ به صورت مکتوب درآمد.
وی تصریح کرد: مطالبات ایثارگران سازمان جهاد کشاورزی استان طی ۲۰ سال پرداخت نشده بود و یکی از اولین اقدامات انجام شده این سازمان در دولت سیزدهم پرداخت مطالبات معوقه آنان بود.
معتمدی پور تبدیل وضعیت ۷۹ نفر از فرزندان شهیدان و ایثارگران از شرکتی به رسمی و همچنین سرکشی و دیدار با خانواده های تمام شهدای استان را بخش دیگری از اقدامات انجام شده به منظور رفع مشکلات این قشر عنوان کرد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان در پایان با تاکید بر این موضوع که خانواده شهدا و ایثارگران افتخار مجموعه جهاد کشاورزی هستند، اظهار داشت: به منظور ارج نهادن به این مکتب مهم لازم است در راه استیلای این فرهنگ و برگزاری چنین مراسمی در همه شهرستانهای استان اهتمام ویژه ای ورزیده شود.
خاطره گویی یکی از ایثارگران همچنین سخنرانی فرماندار گچساران ازدیگر برنامه های این یادواره بود.
نظر دهید