• 1394/10/23 - 12:00
  • تعداد بازدید : 101
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مدیرکل دامپزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد:

پلمپ مراکز عرضه مرغ زنده در کهگیلویه و چرام جدی گرفته نشده است.

مدیرکل دامپزشکی استان کهگیلویه‌و‌بویراحمدبا اشاره به مشکلات بهداشتی مراکز عرضه مرغ زنده، گفت: پلمپ این مراکز در شهرستان‌های کهگیلویه و چرام جدی گرفته نشده است.


دکتر بهمنش ، مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد با بیان اینکه فروش مرغ زنده یکی از خطوط قرمز سازمان دامپزشکی است، افزود: این سازمان همواره اعلام می‌کند که عرضه مرغ زنده به علت انتشار انواع بیماری‌هایی که هم برای انسان و هم برای صنعت مرغداری مضر هستند ممنوع است.


وی با اشاره به اینکه در سال جاری به‌منظور جلوگیری از عرضه مرغ زنده جلسات متعددی با دادگستری و استانداری این استان برگزار شد، اظهار داشت: در شهرستان‌های بویراحمد و دنا با همکاری مراجع قضایی، نیروی انتظامی و تعزیرات اقدامات خوبی انجام گرفت و اجرای طرح جلوگیری از عرضه مرغ زنده بیش از ۹۰ درصد موفق بود.


دکتربهمنش یادآور شد: بیش از ۳۷ مرکز عرضه مرغ زنده در شهرستان دنا و حدود ۹۸ مورد از این مراکز در شهرستان بویراحمد پلمپ شد که برخی از این مراکز با همکاری مالکان تعطیل شد.


وی اضافه کرد: اما در دیگر شهرستان‌های این استان بخصوص شهرستان‌هایی‌ مانند کهگیلویه و شهرستان های همجوار آن به علت جدی نگرفتن این موضوع، هنوز این معضل وجود دارد.


مدیرکل دامپزشکی استان کهگیلویه‌وبویراحمد یادآور شد: با همانگی‌های انجام شده با مدیرکل تعزیرات مقرر شد که بازدیدی از این مناطق داشته باشیم و علاوه بر این تلاش می‌شود با برگزاری جلسات بیشتر بتوانیم همکاری مسئولان کهگیلویه را برای جلوگیری از عرضه مرغ زنده در این شهرستان جلب کنیم.


دکتربهمنش با بیان اینکه مراکز فروش مرغ زنده فاقد مجوز هستند، عنوان کرد: فعالیت این واحدها غیرقانونی است.


وی با اشاره به اینکه هدف سازمان دامپزشکی تعطیلی این واحدها و بیکار شدن این افراد نیست، یادآور شد: هدف این سازمان رعایت بهداشت عمومی است و به این مراکز پیشنهاد دادیم که به جای مرغ زنده، مرغ کشته آماده طبخ بفروشند.


مدیرکل دامپزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: با هماهنگی های انجام شده، امور صنفی قول داد که تسهیلات لازم برای خرید یخچال در اختیار این واحدها قرار دهد اما افرادی که در این مراکز فعالیت می‌کنند به هر دلیل از این پیشنهاد استقبال نمی‌کنند.


دکتربهمنش اضافه کرد: گاهی برخی افراد تعطیلی مراکز فروش مرغ زنده را به بیکاری ربط دهند این درحالیست که فعالیت این مراکز باعث می شود کسانی که مرغ کشته آماده طبخ می‌فروشند از کار بیکار شوند.


وی ادامه داد: در یک مقطع زمانی پلمپ مراکز فروش مرغ زنده به خوبی پیش می رفت و این طرح دریاسوج و دنا ادامه یافت، اما در کهگیلویه و چرام به علت جدی نگرفتن موضوع این مراکز مجددا شروع به فعالیت کردند.


مدیرکل دامپزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد یادآور شد: به منظور اطمینان خاطر مصرف‌کنندگان مرغ از ابتدای تیرماه سال جاری طرح ردیابی مرغ اجرا شد.


دکتربهمنش تصریح کرد: در این طرح علاوه بر تاریخ انقضاء، یک کد رهگیری روی بسته مرغ‌هایی که در سه کشتارگاه این استان و برخی استان‌های هم‌جوار کشتار می‌شوند درج می‌شود که اگر مصرف کننده این کد رهگیری را به شماره ۳۰۰۰۸۹۰۳ پیامک کند، اطلاعاتی از قبیل نام مرغداری، نام کشتارگاهی که مرغ در آن کشتار شده و تاریخ انقضای مرغ برای مصرف‌کننده ارسال می‌شود.


  • گروه خبری :
  • کد خبر : 181082
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه