فعالیت کشتارگاه های دام و طیور در کهگیلویه وبویراحمد تحت نظارت دائم ناظرین ذبح شرعی و بهداشتی قرار دارند.
مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد با اعلام این خبر گفت: از آنجا که گوشت یکی از پر مصرف ترین مواد پروتئینی مورد مصرف در خانوارهای ایرانی است و کشتار گاه ها حائز اهمیت فراوانی در زنجیره تولید به شمار می روند، بنابراین صنعتی سازی این کشتارگاه ها و نظارت دائمی بهداشتی و شرعی بر این کشتارگاه ها از اولویت های دامپزشکی محسوب می شود.
دکتر بهمنش به اهمیت این نظارت ها اشاره نمود و گفت: نظارت بهداشتی بر روند کشتار در کشتارگاه های دام و طیور ضمن تضمین کیفیت وسلامت گوشت استحصالی از کشتارگاه، نقش مهمی در جلوگیری از شیوع بیماری های مشترک و وارد شدن مواد غذایی آلوده به سبد مصرف خانواده ها را به عهده دارد.
وی از کشتار تعداد 36 هزارو 818 راس دام سبک و سنگین و تعداد 307 هزارو 644 قطعه طیور از ابتدای سال تاکنون در کشتارگاه های استان خبر داد و گفت: فعالیت های کشتارگاه ها تحت نظارت دقیق روحانیون ناظر ذبح شرعی و کارشناسان بهداشتی این اداره کل قراردارند که در همین راستا مقدار 7 هزارو 799 کیلوگرم گوشت قرمز و تعداد 5 هزارو 440 قطعه طیور بدلیل مشکلات بهداشتی و شرعی از چرخه مصرف شهروندان حذف و معدوم گردید.
شایان ذکر است در کهگیلویه وبویراحمد تعداد 3باب کشتارگاه صنعتی طیور ، 1 باب کشتارگاه صنعتی دام و تعداد 6 باب کشتارگاه نیمه صنعتی دام تحت نظارت بهداشتی و شرعی دامپزشکی استان فعالیت می نمایند.
نظر دهید