ضرورت استفاده از مواد غذائی سالم برای رسیدن به سلامت پایدار
مدیرکل دامپزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد در گفتگو با واحد مرکزی خبر گفت: سیاست ها و برنامه های سازمان دامپزشکی کشور حرکت به سوی تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک است که با افزایش سطح آگاهی ها و همچنین رشد اقتصادی جامعه میتوان آیندهی تولید مرغ عاری از آنتی بیوتیک را روشن پیشبینی کرد.
دکتر بهمنش گفت: اصطلاح مرغ سبز به معنای مرغ سالم و طبیعی است که در طول دوره پرورش بدون مصرف آنتی بیوتیک و داروهای شیمیایی تولید شده و کل مراحل تولید و عرضه توسط دامپزشکی تضمین میشود. وی افزود: مصرف گوشت مرغهایی که در پرورش آن از آنتیبیوتیک استفاده میشود مقاومت میکروبی نسبت به داروها را افزایش داده و درمان عفونتها را دشورا میکند و حتی باعث بروز بیماریهای گوارشی به دلیل ایجاد اختلال در فلور میکروبی رودهخواهد شد.دکتر بهمنش بیان کرد: مراحل تولید مرغ سبز از ابتدای تولید تا انتهای آن توسط دامپزشکی نمونهبرداری، آزمایش، کنترل و تأیید نهایی میشود و در صورتی که بنا به هر دلیلی اثبات شود که گله آنتی بیوتیک یا هر گونه مواد غیر مجاز دیگری مصرف کرده بلافاصله نسبت به حذف این مرغها از لیست مرغهای سبز اقدام خواهد شد.
وی در پایان افزود: مرغداری های مشمول اجرای طرح تولید مرغ سبز پروانه تخصصی تولید مرغ سبز را از اداره کل دامپزشکی استان دریافت و کلیه پروسه تولید نیز بوسیله بازرسیهای نامحسوس صورت پذیرفته، کنترل شده و ضمنا از زمان فروش مرغ زنده از درب مرغداری تا کشتارگاه و بستهبندی و همچنین مرحله عرضه، توسط کارشناسان و بازرسان دامپزشکی کنترل کیفیت میشود تا محصول سالم با امنیت بالا به دست مصرفکنندگان برسد.
وی در پایان افزود: مرغداری های مشمول اجرای طرح تولید مرغ سبز پروانه تخصصی تولید مرغ سبز را از اداره کل دامپزشکی استان دریافت و کلیه پروسه تولید نیز بوسیله بازرسیهای نامحسوس صورت پذیرفته، کنترل شده و ضمنا از زمان فروش مرغ زنده از درب مرغداری تا کشتارگاه و بستهبندی و همچنین مرحله عرضه، توسط کارشناسان و بازرسان دامپزشکی کنترل کیفیت میشود تا محصول سالم با امنیت بالا به دست مصرفکنندگان برسد.
نظر دهید