رئيس دامپزشكي دنا:كشتارگاه دنا فاقد سردخانه و كوره لاشهسوز است
رئیس دامپزشكی دنا:كشتارگاه دنا فاقد سردخانه و كوره لاشهسوز است
رئیس دامپزشکی دنا گفت: کشتارگاه دنا فاقد سردخانه و کوره لاشهسوز است که مسئولان باید فکری به حال آن کنند
ه گزارش خبرگزاری فارس از دنا خداكرم چهارلنگ صبح امروز در جلسه ساماندهی كشتارگاه شهر سیسخت درباره نحوه نظارت بر كشتار دام و پیشگیری از تب كریمه كنگو اظهار كرد: تب خونریزی ویروسی كریمه كنگو یك بیماری حاد است كه توسط كنه منتقل میشود.
رئیس شبكه دامپزشكی دنا با بیان اینكه شایعترین راه انتقال بیماری ذبح دامهای آلوده و تماس با لاشه دام و خون پس از ذبح است، گفت: كوتاهی در رعایت بهداشت و مسائل شرعی تهدیدكننده بوده و لازم است نظارت بر ذبح از نظر بهداشتی و شرعی مد نظر قرار گیرد.
چهارلنگ افزود: لاشه حیوان ذبح شده باید تا 24 ساعت و گاو تا 48 ساعت در سردخانه نگهداری شود كه كشتارگاه شهر سیسخت فاقد سردخانه و كوره لاشهسوزی احشام است.
وی از مسئولین جهاد كشاورزی خواست برای توجیه دامداران كلاس و جلسات مستمر برگزار كرده چرا كه آموزش همگانی جهت آشنایی هر چه بیشتر با بیماریهای مشترك دام و انسان لازم است.
رئیس شبكه دامپزشكی دنا با انتقاد از وضعیت كشتارگاه سیسخت گفت: در صورتی كه روزانه 30 رأس دام كشتار داشته باشیم این كشتارگاه جوابگو نیست و خودروی حمل لاشه نیز قدیمی و غیربهداشتی است.
وی سمپاشی اماكنی كه دام در آنجا نگهداری میشود را خواستار شد و افزود: باید بر گلوگاههای ورودی و خروجی نظارت شود و در حوزههای مختلف اعم از ستادی، عملیاتی و اجرایی پیشگیری و كنترل لازم انجام شود.
این مقام مسئول با بیان اینكه بیش از 70 درصد جمعیت در بخش پاتاوه ساكن هستند اظهار كرد: متأسفانه در روستاها ذبح به صورت غیر بهداشتی انجام میشود و شهر پاتاوه فاقد كشتارگاه بوده كه لازم است در این مورد چارهاندیشی شود.
وی مصرف گوشت تازه را بسیار خطرناك دانست و تصریح كرد: مصرف گوشت تازه احتمال آلوده بودن به انواع انگل را دارد كه لازم است تا مدتی نگهداری و سپس عرضه شود.
نظر دهید