به همت اداره دامپزشکی شهرستان کهگیلویه:
دوره آموزشی پیشگیری از بیماری تب خون ریزی دهنده کریمه کنگو ویژه قصابان در دهدشت برگزار گردید
دوره آموزشی ترویجی پیشگیری از این بیماری های مشترک بین انسان و دام ویژه قصابان به عنوان یکی از عوامل در معرض خطر و همچنین دخیل در فرایند تامین گوشت مصرفی شهروندان در دهدشت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ، دکتر سید علی اکبر حسینی ، رئیس اداره دامپزشکی شهرستان کهگیلویه با بیان آنکه تب کریمه کنگو یک بیماری ویروسی مشترک و قابل انتقال به انسان می باشد گفت: با توجه به آنکه رعایت اصول ایمنی حین ذبح یکی از عوامل پیشگیری از انتقال این بیماری می باشد؛ آشنایی قصابان با بیماری تب کریمه کنگو و اهمیت رعایت اصول ایمنی حین ذبح در پیشگیری از این بیماری می تواند گامی موثر در جلوگیری از بروز این بیماری باشد.
وی تصریح کرد: متصدیان این صنف در این دوره آموزشی ترویجی ، ضمن آشنایی با این بیماری مهلک و مشترک بین انسان و دام، با روند کامل کشتار بهداشتی و رعایت موازین بهداشتی حین ذبح به منظور پیشگیری از بروز بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو آشنا شدند .
وی در پایان از مردم خواست: از کشتار سنتی دام و خارج از سیستم بهداشتی کشتارگاه خودداری نموده و گوشت مصرفی خود را از مراکز معتبر و با مهر و لیبل دامپزشکی تهیه نمایند.
نظر دهید