• 1396/05/28 - 12:00
  • تعداد بازدید : 123
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
در کهگیلویه وبویراحمد:

دوره آموزشی آشنایی با ممیزی بهداشتی اماکن عرضه فرآورده های خام دامی برگزار شد

در راستای برگزاری دوره‌های آموزشی پرسنل اداره کل دامپزشکی استان دوره آموزشی آشنایی با ممیزی بهداشتی اماکن عرضه فرآورده های خام دامی به منظور ارتقا سطح دانش فنی همکاران در یاسوج برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ، بنابر اعلام مسئول آموزش و ترویج اداره کل دامپزشکی استان کهگیلویه وبویراحمد ،  دامپزشکی با حفظ سلامت و بهداشت دام، فرآورده‌های خام دامی، مراقبت، پیشگیری و کنترل بیماری‌های مشترک بین انسان و دام و تأمین ایمنی و سلامت غذایی با منشأ دامی نقش مهمی را در سلامت جامعه ایفا می‌کند.

دکتر مهوش کریمی افزود: در این دوره جدیدترین روش‌ها و دستورالعمل های نظارتی و بازرسی گوشت ، فرآورده‌های خام دامی، ، نحوه نگهداری از فرآورده‌های خام دامی، نحوه قضاوت و شرح وظایف بازرسان بهداشتی دامپزشکی برای کارشناسان این اداره کل تشریح و در پایان دوره آموزشی نیز به سوالات کارشناسان توسط مدرس دوره پاسخ داده شد.



  • گروه خبری :
  • کد خبر : 181105
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه