• 1396/08/23 - 12:00
  • تعداد بازدید : 133
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به دلیل اهمیت موضوع بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان:

جلسه پیشگیری و کنترل بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در ساختمان فرمانداری دنا تشکیل شد

ستاد آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان شهرستان دنا بادرخواست اداره دامپزشکی و به ریاست معاون فرماندار شهرستان در محل فرمانداری و با حضور ادارات ذیربط تشکیل شد

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ، این جلسه با حضور معاون فرماندار، دادستان ، سرپرست اداره دامپزشکی ،  جهاد کشاورزی ، نیروی انتظامی ،  مرکز بهداشت ، حفاظت محیط زیست،  در محل فرمانداری تشکیل شد.

خانم صداقت ، معاون فرماندار دنا  در ابتدای جلسه ضمن قدردانی از حضور فعال اعضای شرکت کننده در جلسه گفت:هدف از تشکیل جلسه در سطح شهرستان  اطلاع رسانی به ادارات و دستگاههای اجرائی، شوراها ، دهیاریها، مرغداریها، محیط بانان و افراد در معرض خطر ، ازجمله کلیه پرسنلی که با طیور سروکار دارند، می باشد.

وی با اشاره به فرارسیدن فصل سرما و احتمال بروز بیماریهای ویروسی در طیور بومی و صنعتی شهرستان بخصوص بیماری انفلوانزا و با توجه به سابقه بیماری در شهرستان  اظهار داشت :ادارت مرتبط باید پیش بینی های لازم جهت مقابله با خطرات احتمالی انجام و ااقدامات لازم برای کنترل و پیشگیری از ورود بیماری به شهرستان بعمل آورند.

خانم صداقت  افزود:در راستای رسیدن به اهداف فوق، از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تلفات غیر عادی در طیور ضمن اجتنناب از هرگونه تماس با پرندگان بیمار و تلف شده، مراتب را در اسرع وقت به دامپزشکی شهرستان اطلاع دهند.

در ادامه  دکتر توکل،  سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان دنا با بیان اهمیت موضوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان و ضرورت اتخاذ تصمیمات صحیح جهت حفظ سرمایه دامی کشور و نیز تامین سلامت عمومی شهروندان گزارشی از وضعیت بیماری آنفلوانزای فوق حاد طیور در دنیا ، کشور و شهرستان دنا و اهمیت این بیماری به علت همه گیری بالا به تشریح بیماری و راه‌های انتقال آن و اهمیت مخاطرات بهداشت انسانی و نیز خسارات فراوان اقتصادی بر صنعت طیور پرداخت و خواستار همکاری همه دستگاه های اجرایی شهرستان با مجموعه دامپزشکی شد.

در ادامه ملک حسینی ، دادستان شهرستان دنا با اشاره به موقعیت استراتژیک ایران در منطقه و لزوم هوشیاری و خنثی سازی تحرکات منطقه توسط دشمنان گفت: الحمدالله در سال گذشته علرغم شیوع بیماری در برخی مناطق شهرستان دنا ، با تعامل و همکاری همه دستگاه های اجرایی توانستیم بحران بوجود آمده را در کمترین زمان ممکن برطرف نمائیم که شایسته است در چنین مواقعی دامپزشکی را حمایت نمائیم.

تجهیز امکانات نیروی انسانی و خودروئی ، جلوگیری از عرضه مرغ زنده صنعتی و بومی در سطح شهرستان ، اطلاعرسانی و آگاهی دادن به افکار عمومی ، ایجاد پل قرنطینه دامپزشکی در منطقه کتا از دیگر تصمیمات اتخاذشده در این جلسه بود.
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 181592
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه