اطمینان خاطر مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد به مردم :
به مرغهای گوشتی صنعتی هورمون تزریق نمیشود
مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: موضوع تزریق هورمون به مرغ های گوشتی صنعتی واقعیت نداشته و اضافه وزن مرغ ربطی به هورمون ندارد .
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ، دکتر عبدالله بهمنش در نشست کارگروه پدافند غیرعامل کشاورزی و منابع طبیعی افزود: کنترل و مطالعات ژنتیکی روی مرغ نشان می دهد که اضافه وزن آن به دلیل دریافت میران غذای دریافتی است که تبدیل به گوشت می شود و این مسأله با استفاده هورمون در مرغ مرتبط نیست.
وی در خصوص مرغهای هورمونی و تزریق هورمون به آنها گفت: از نظر علمی و عملی، مصرف هورمون در پرورش مرغ امکان پذیر نیست و تنها تزریقی که در طول دوره پرورش مرغ گوشتی انجام میشود واکسنی است که که بمنظور پیشگیری از بیماریهای طیور صورت می گیرد، تزریق میشود .
مدیرکل دامپزشکی استان گفت: در پروسه پرورش مرغ های گوشتی ، چیزی به عنوان هورمون نه مصرف و نه تزریق میشود. مردم بدون هیچگونه نگرانی میتوانند مرغهای عرضه شده در مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی را مصرف نمایند.
وی با اشاره به اهمیت فرهنگ سازی و آگاهی بخشی به جامعه در حوزه سلامت بیان کرد: در چند سال گذشته بیش از ۱۸۰مرغ فروشی در اطراف یاسوج وجود داشت و این در حالی است که مردم امروز حتی در دورترین نقاط استان به سلامت محیط و توزیع محصول سالم اهمیت می دهند و گزارشاتی از تخلفات بهداشتی را به ما می دهند که این نشان از آگاهی مناسب جامعه در این حوزه است.
مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در حوزه پرورش ماهی مشکلاتی وجود دارد خاطرنشان کرد: عدم صدور مجوز جدید برای پرورش ماهی ضروری است.
دکتربهمنش تصریح کرد: ملزم کردن مالکین مراکز پرورش ماهی در زمان تمدید پروانه به نصب سیستم بسته آب کمک زیادی به کاهش مصرف آب می کند.
وی اضافه کرد: جبران کمبود آب، افزایش سطح بهداشت و عدم نیاز به حفظ فاصله کامل طرحها از جمله مزایای سیستم بسته آب است.
نظر دهید