در کهگیلویه و بویراحمد:
برگزاری جلسه توجیهی کوپه بندی مزارع تکثیر و تفریخی مناطق زون آلوده آبزیان
با هدف برقراری امکان تولید و جابجایی بچه ماهی سالم از مراکز تکثیر و مراکز تفریخ ماهیان قزل آلای استان که در مناطق و زونهای آلوده به بیماریهای ویروسی تحت پایش و مراقبت واقع شده اند ، جلسه ای با حضور رئیس گروه بهداشت و مدیریت بیماریهای ماهیان سرداّبی سازمان دامپزشکی کشور ، مدیران دامپزشکی و مالکان مزارع واقع شده در زونهای آلوده شهرستانهای بویراحمد و دنا در دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد تشکیل گردید.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ، دکتر بهمنش ، مدیرکل دامپزشکی استان در خصوص وضعیت آبزی پروری و تولیدات استانی ، مشکلات و چالشهای پیش رو در این صنعت ولزوم همکاری و هماهنگی آبزی پروران دعوت شده بمنظور اجرای دستورالعمل های بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور بالاخص کوپه بندی بمنظور رشد و شکوفایی روند تولید بهداشتی آبزیان در استان مطالبی را ارائه نمود.
سپس خانم دکتر بزرگواری ، رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های آبزیان دامپزشکی استان ضمن ارایه تو ضیحاتی در خصوص زون بندی و ضوابط اجرایی در مورد مراکز تکثیر و تفریخ واقع در زونهای آلوده و نیز نحوه اجرایی کوپه بندی مراکز تکثیر و تفریخ در این زونها ، ضمن توجیه شدن مسئولین فنی این مراکز همراه با شرح وظایف آنها نسبت به اجرایی شدن دستورالعمل کوپه بندی در زونهای آلوده بیماری های ویروسی آبزیان تاکید نمود.
سپس دکتر عزیززاده ، رئیس گروه بهداشت و مدیریت بیماریهای ماهیان سرداّبی سازمان دامپزشکی کشور ضمن تقدیر و تشکر از اقدامات دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد در حوزه بهداشت بیماریهای آبزیان به ارائه مطالبی در خصوص شرایط و ضوابط اجرایی طرح کوپه بندی پرداخت .
در پایان این جلسه ضمن ارائه مشکلات و چالش های آبزی پروری در استان توسط مالکان طرح مقرر گردید مالکان مزارع تکثیر واقع در زونهای آلوده دو شهرستان بویراحمد و دنا که شرایط آیش همزمان و سراسری زون خود را ندارند نسبت به کوپه بندی خود اقدام و یا پس از نصب سیستم uv جهت ضدعفونی آب ورودی به مزرعه خود را تحت نظارت دامپزشکی استان تولیدات خود را فقط در همان زون آلوده عرضه نمایند.
قابل ذکر است که تا کنون تعداد 3 واحد مرکز تکثیر واقع در زون آلوده بصورت داوطلبانه اقدام به اجرای سیستم کوپه بندی نموده است .
نظر دهید