رئیس اداره دامپزشکی شهرستان چرام اعلام کرد:
برگزاری جلسه آموزشی ترویجی ویژه قصابان چرامی
در این جلسه آموزشی ترویجی ، در خصوص اهمیت بهداشت و سلامت مواد غذایی،بیماریهای مشترک بین انسان و دام ، عوامل تهدید کننده سلامت گوشت، نقش قصابان و سلاخان در تامین سلامت گوشت مطالبی ارائه گردید.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان چرام با اعلام این خبر گفت: با توجه به اینکه یکی از وظایف دامپزشکی، نظارت بهداشتی بر فرآوردههای خام دامی از قبیل گوشت میباشد و لزوم رعایت نکات بهداشتی بسیار مهم است لذا در این راستا کلیه قصابان شهرستان کلاس آموزشی در این دوره آموزشی ترویجی در محل دامپزشکی شرکت کردند.
امیرعلی احمدی مطلق افزود: با توجه به ارتقاء سطح بهداشتی فرآوردههای خام دامی و به جهت آشنایی هرچه بیشتر صنف قصابان با آخرین دستورالعملهای دامپزشکی، این جلسه آموزشی تشکیل شد و مطالبی در خصوص اهمیت بهداشت و سلامت مواد غذایی، عوامل تهدید کننده سلامت گوشت، نقش قصابان و سلاخان در تامین سلامت گوشت و بیماریهای مشترک بین انسان و دام با اولویت تب خونریزی دهنده کریمه کنگو مطرح شد.
وی تصریح کرد: یکی از راههای بسیار مهم درخصوص جلوگیری از بیماریهای مشترک، فرهنگ سازی و اطلاع رسانی به شهروندان درخصوص چگونگی تهیه فرآوردههای خام دامی از قبیل گوشت مرغ و تخم مرغ و آموزش به عرضه کنندگان این فرآوردهها میباشد که این مهم در طول سال با برگزاری دوره های آموزشی و ترویجی و همچنین چاپ و توزیع بروشورهای بهداشتی در دستور کار این اداره قرار دارد.
نظر دهید