با حضور مسئولان برگزار شد
افتتاح نمایشگاه روز جهانی غذا در یاسوج
نمایشگاه روز جهانی غذا با حضور مسئولان استانی و شهرستانی در یاسوج افتتاح شد.
نمایشگاه روز جهانی غذا با حضور معاون سیاسی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، فرماندار بویراحمد، معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی، معاون صنعت، معدن و تجارت ، معاونت سلامت اداره کل دامپزشکی استان و جمعی از مسؤولان استانی و شهرستانی جنب معاونت غذا و داروی علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج افتتاح شد.
دکتر محمدرضا نیکبخت ، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در مراسم افتتاح نمایشگاه روز جهانی غذا با بیان اینکه ۲۴ مهرماه سالروز تاسیس فائو بوده و بر این اساس برنامههایی ویژه این ایام در حال اجرا است، گفت: شعار امسال روز جهانی غذا «آب و هوا در حال تغییر است، کشاورزی در غذا باید تغییر کند» است.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد محور ملی روز جهانی غذا را « اصلاح الگوی تغذیه در جهت ارتقاء سلامت» عنوان کرد و گفت: متاسفانه به دلیل عدم الگوی صحیح و امنیت غذایی میزان مرگ و میر ناشی از غذا بسیار بالا رفته است.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه هدف از برگزاری چنین نمایشگاههایی را اصلاح الگوی تغذیهای و برقراری امنیت غذایی عنوان کرد و گفت: متاسفانه سلامت محصولات کشاورزی به دلیل استفاده بیرویه از سموم و کودهای شیمیایی به مخاطره افتاده است.
نیکبخت بر ضرورت ورود سازمانهای مربوطه از جمله وزارت صنایع و معادن، سازمان دامپزشکی ، جهاد کشاورزی ، معاون غذا و دارو و …در خصوص ورود به نظارت بر امنیت غذایی تاکید کرد.
کهگیلویه و بویراحمد از استانهای آسیبپذیر در سلامت غذایی است/ضرورت برگزاری کارگاههای آموزش غذایی
معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: استان کهگیلویه و بویراحمد از لحاظ ایمنی و سلامت غذا از استانهای آسیبپذیر بوده که برپایی نمایشگاههای مواد غذایی میتواند کمک شایانی در سلامت غذایی استان داشته باشد.
فتاح محمدی در این آئین اظهار کرد: برپایی نمایشگاه در خصوص گرامیداشت روز جهانی غذا و آگاهسازی جامعه در خصوص الگوی مصرف و امنیت غذایی بسیار مهم است.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد بر ضرورت اصلاح الگوی مصرف و صحیح تاکید کرد و گفت: استان کهگیلویه و بویراحمد از لحاظ ایمنی و سلامت غذا از استانهای آسیبپذیر بوده که برپایی نمایشگاههای مواد غذایی میتواند کمک شایانی در سلامت غذایی استان داشته باشد.
محمدی برپایی دورههای آموزشی، کارگاهها و نمایشگاههای غذایی را در آگاهسازی جامعه در خصوص سلامت غذایی را مهم عنوان کرد و گفت: دستگاههای متولی با ورود جدی به این حوزه میتوانند آگاهسازی لازم را انجام دهند.
وی آگاهسازی در خصوص مصرف محصولات ارگانیک را در افزایش سلامت غذایی و امنیت آن مهم خواند و گفت: دستگاههای مربوطه باید با حساسیت بیشتری محصولات ارگانیک تولید کنند و مصرف سموم و کودهای شیمیایی در محصولات را به حداقل برسانند و مصرف محصولات ارگانیک را با اهمیت و ویژگیهای آن در جامعه نهادینه کنند.
محمدی مصرف فستفودها را از الگوهای ناصحیح غذایی عنوان کرد و گفت: متاسفانه مصرف فست فودها بسیار بالا رفته و تمایل به سمت غذاهای خانگی کمتر شده لذا مصرف این نوع غذاها باعث چاقی و بیماریهای قلبی و عروقی میشود.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: باید آگاهسازی لازم در خصوص مصرف فستفودها و عدم استفاده از آنها صورت گیرد.
نمایشگاه روز جهانی غذا از ۲۴ لغایت ۲۶ مهر ماه جنب معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد انتهای خیابان فردوسی شهر یاسوج دایر است.
شایان ذکر است غرفه اداره کل دامپزشکی استان کهگیلویه وبویراحمد در روز اول نمایشگاه مورد بازدید مسئولین استانی ، معاون سیاسی امنیتی استاندار ، فرماندار شهرستان بویراحمد ، مدیر حوزه ریاست سازمان جهاد کشاورزی استان و استقبال دانش آموزان قرار گرفت.
نظر دهید