سه شنبه 10 تیر 1404

flag
  • 1404/04/01 - 07:37
  • تعداد بازدید : 32
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد:

دامپزشکی با تمام توان و امکانات در کنار تولیدکنندگان حوزه دام ، طیور و آبزیان خواهد بود

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ، همزمان با اولین روز کاری هفته و در آخرین روز از خرداد ۱۴۰۴ ، دکتر چهارلنگ با حضور در شرکت دامپروری و کشاورزی یاسوج با مهندس براتی؛ مدیرعامل این شرکت در خصوص همکاری های بین بخشی بمنظور کمک به تولید حداکثری در زمان بحران ایجاد شده بدلیل هجوم رژیم صهیونی به کشور ، دیدار و گفتگو کرد. 

 وی از آمادگی کامل حوزه دامپزشکی در جهت ایمن سازی جمعیت دامی در برابر بیماری های واگیر با اولویت بیماری تب برفکی ، ایجاد سیاست های قرنطینه ای و امنیت زیستی در فارم تولیدی ، پشتیبانی در زمینه صدور مجوزات بهداشتی دامپزشکی و ... خبر داد و گفت : کما فی السابق و با توجه به شرایط حاکم بر کشور ، تمام قد در کنار تولیدکنندگان حوزه دام ، طیور و آبزیان خواهیم بود تا ضمن برقراری امنیت غذایی هموطنانمان ، کمبودی در زمینه تامین مایحتاج پروتئینی و فرآورده های خام دامی احساس نشود.

براتی ؛ مدیرعامل شرکت کشاورزی و دامپروری یاسوج ضمن ابراز خرسندی از حضور مدیرکل دامپزشکی استان ، پشتیبانی از تولیدکنندگان را در این برهه از زمان را امری اجتناب ناپذیر عنوان و بر تلاش حداکثری مجموعه تحت مدیریت خود در تامین شیر مورد نیاز شهروندان و شرکت های لبنی تاکید کرد.

 

  • گروه خبری : اخبار شهرستان دنا,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 340724
کلمات کلیدی
روابط عمومی کهگیلویه و بویراحمد

روابط عمومی کهگیلویه و بویراحمد

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور