• 1397/09/13 - 07:25
  • تعداد بازدید : 435
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان گچساران:

اگر کشتارگاه‌های ما استاندارد و سالم باشند، درب چندین بیمارستان بسته خواهد شد / ما را با سلاح سرد تهدید کردند!

«دکتر امید افشاری نژاد» افزود: وقتی می‌خواستند گاوی که به تشخیص دامپزشکان عفونی اعلام شد، ذبح کنند، با مقاومت بازرسان مواجه شدند و ما را با سلاح سرد تهدید کردند و فیلم آن هم موجود است ...

جلسه بررسی وضعیت کشتارگاه‌های استان کهگیلویه و بویراحمد به ریاست «عزیز فیلی» معاون عمرانی استاندار و با حضور جمعی از مدیران عضو این کارگروه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ، در این جلسه «دکتر امید افشاری نژاد» رئیس دامپزشکی شهرستان گچساران شروع به سخنرانی کرد و گفت: من از همین ابتدا عذرخواهی می‌کنم، خواهشاً کسی از حساسیت نظارت ما نگران و ناراحت نشود، ما دامپزشک هستیم و کسی جرأت نمی‌کند به ما گوشت بد بفروشد، ما دغدغه داریم، انسان هستیم و جان هموطنان ما در میان است و من معذرت می‌خواهم که برخی از حساسیت ما دامپزشک‌ها ناراحت و نگران می‌شوند. لذا کسی نباید از نظارت‌ها نگران باشد.

وی با بیان اینکه شهرستان گچساران به دلیل موقعیت سوق الجیشی کشتارگاه آن از اهمیت بالایی برخوردار است، اظهار کرد: موراد نقص بهداشتی کشتارگاه گچساران همچنان برقرار است و متأسفانه مقوله بهداشت در اولویت شهرداری نیست و با وجود اشکالاتی که هست شاید به دستور «حاج رحیمی» کشتارگاه را تعطیل کردیم.

ناکافی بودن ظرفیت سردخانه، نبود روشنایی مناسب، فقدان شوک و بالابر برای بالا بردن دام، فقدان سردخانه زیر صفر، فاضلاب نامناسب، قلاب‌های زنگ زده و زنگ خورده، استفاده از وسایل نامناسب، نبود وسایل گرمایشی و سرمایشی برای کارکنان از جمله مشکلاتی بود که رئیس دامپزشکی گچساران به آن اشاره کرد و اظهار داشت: عبور و مرور زیاد افراد غیرشاغل و متفرقه و حضور سگ‌های ولگرد در محوطه کشتارگاه از مهمترین مشکلات کشتارگاه گچساران است.

افشاری نژاد به امنیت کشتارگاه هم گریزی زد و گفت: یک وقتی گاوی که به تشخیص دامپزشکان عفونی اعلام شد، می‌خواستند ذبح کنند که با مقاومت بازرسان مواجه شدند و ما را با سلاح سرد تهدید کردند و فیلم آن هم موجود است.

وی تاکید کرد: اگر کشتارگاه‌های ما استاندارد و سالم باشند، درب چندین بیمارستان بسته خواهد شد.

بعد از صحبت‌های افشار رئیس دامپزشکی گچساران، عزیز فیلی معاون عمرانی استاندار با لحنی شوخی به او گفت: نمی‌خواهی کاندیدای مجلس شوی با این شدت و حدت صحبت کردی.

«گلابی» نماینده دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در این جلسه گفت: حقیقتاً مأموران ما از وضعیت بهداشتی کشتارگاه گچساران بسیار شاکی هستند.

«ظفری» شهردار دوگنبدان نیز در این جلسه با بیان اینکه ایراد گرفتن کار ساده‌ای است و حرف فیلی معاون استاندار را تکرار کرد و گفت: شاید بخواهید، نماینده مجلس شوی.

شهردار دوگنبدان با بیان اینکه سلامت مردم برای همه مهم است، افزود: مگر می‌شود، سلامت مردم برای دامپزشک مهم باشد، اما برای شهردار نباشد، دام و گوشت مستقیم با سلامت مردم ارتباط دارد، بنابر این سلامت مردم برای ما خیلی مهم‌تر از دیگران می‌باشد.

وی در پاسخ به سخن مدیرکل دامپزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد مبنی بر اینکه یک و نیم میلیارد تومان برای کشتارگاه گچساران گذاشته شد، اظهار کرد: اعتبار روی کاغذ بله، اما حقیقتاً از این یک و نیم میلیارد تومان 250 میلیون به ما دادند که 170 میلیون تومان آن بدهی سال‌های گذشته بود.

ظفری گفت: اگر اعتبار به ما بدهند، به راحتی آن را مثل باد هوا هزینه می‌کنیم.

شهردار دوگنبدان اضافه کرد: اعتبارات به ما بدهند، به‌راحتی کشتارگاه را برایتان تجهیز و احداث می‌کنم. همه کشتارگاه‌ها دام را روی زمین ذبح می‌کنند و با قلاب آهنی و زنگ زده آنان را آویزان می‌کنند.

وی تصریح کرد: با اعتبارات قطره چکانی نمی‌توان کاری از پیش برود و پیشنهاد می‌دهم با شرکتی قرار داد بسته شود تا 17 کشتارگاه استان را تجهیز کند و آن را تحویل شهرداری‌ها بدهند.

شهردار دوگنبدان گفت: سه بار کشتارگاه دوگنبدان به مناقصه گذاشتیم و یک شرکت حاضر نشد، آن را انجام دهد.
ظفری افزود: کشتارگاه گچساران کاملاً محصور است و هیچ سگ ولگردی و یا جانوری نمی‌تواند به محوطه آن وارد شود.

«حسین کاظمی» مدیرکل امور شهری استانداری کهگیلویه و بویراحمد نیز در این جلسه با بیان اینکه کشتارگاه مهم‌تر پارک است، اظهار کرد: شهرداران حساب کارشان را داشته باشند، اولویت کار ما کشتارگاه‌ها است.

وی افزود: همانطوری که پارک و جداول با سلامت مردم سروکار دارد، کشتارگاه‌ها هم با سلامت مردم رابطه دارد.

مدیرکل امور شهری استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: چطور شهرداری‌ها نیروهای مازاد بر اساس سفارش این و آن می‌گیرند، اما نمی‌تواند کشتارگاه‌ها را تجهیز کنند، بخشی از پول نیروهای مازاد را برای این کار بگذارید. برخی‌ها می گویند، شهرداری‌های ما «تلی کومی» شده‌اند و هر چه در می‌آورند، می‌خورند.

عزیز فیلی هم در این جلسه ضمن قدردانی از شهردار دوگنبدان، اظهار کرد: تلاش‌های برای کشتارگاه دوگنبدان صورت گرفته است، اما نمی‌شود که دست روی دست گذاشت و به بهانه نداشتن اعتبار و پول کاری انجام نداد. کشتارگاه‌ها با سلامت مردم ارتباط دارند و این باید اولویت اول ما باشد. بر اساس قانون یکی از وظایف شهرداری‌ها ایجاد کشتارگاه‌ها است.

فیلی این را هم گفت که برخی از کارهای مانده بر زمین میراثی است که از گذشته به ما رسیده است، اما با این همه نمی‌توانیم کار مردم را بر زمین بگذاریم.

موسوی شهردار باشت هم در این جلسه با بیان اینکه با کمبود اعتبارات در این رابطه مواجه هستیم، افزود: اگر پولی در اختیار ندارید، از اعتبار پارک و پروژه ها را برای این کار بگذارید.

وی افزود: نیروهای مازاد از گذشته هم وجود داشت

  • گروه خبری : اخبار شهرستان
  • کد خبر : 2974
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه