چهارشنبه 22 بهمن 1404

flag
  • 1404/11/18 - 09:14
  • تعداد بازدید : 20
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
استان کهگیلویه و بویراحمد:

افتتاح فاز دوم بزرگترین مجموعه پرورش ماهیان خاویاری غیرساحلی کشور در شهرستان دنا

همزمان با دهه فجر ، فاز دوم بزرگترین مجموعه پرورش ماهیان خاویاری غیرساحلی کشور در شهرستان دنا به بهره برداری رسید.

 به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ، همزمان با دهه مبارکه فجر و با حضور دکتر رحمانی ،  استاندار ، دکتر بهرامی ، نماینده مردم شریف شهرستان های بویراحمد ، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی ، مدیران کل دستگاه های اجرایی کهگیلویه و بویراحمد ، پروژه بزرگترین مجموعه پرورش ماهیان خاویاری غیرساحلی در کشور در زمینی به مساحت ۳هکتار و با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان بخش پاتاوه شهرستان دنا به بهره برداری رسید.

️ با تکمیل این فاز، ۳۰۰ تن به ظرفیت تولید افزوده شده و ظرفیت کلی مجموعه به ۶۰۰ تن در سال افزایش یافته است.

 ️ اشتغال‌زایی این طرح در فاز نخست، ۷۵ نفر مستقیم و ۱۵۰ نفر غیرمستقیم و در فاز توسعه نیز ۳۵ شغل مستقیم و ۱۰۰ فرصت شغلی غیرمستقیم ایجاد شده است. 

️با توجه به ارزش بالای محصولات خاویاری در بازارهای جهانی، توسعه این صنعت علاوه بر تقویت زنجیره تولید و امنیت غذایی،نقش مهمی در توسعه صادرات غیرنفتی و ارزآوری برای کشور ایفا خواهد کرد.

️دکتر چهارلنگ ؛مدیرکل دامپزشکی استان در حاشیه افتتاح فازدوم و کلنگ زنی فازسوم این پروژه گفت : یکی از ارکان اصلی امنیت غذایی کشور، تولیدخوراک سالم و ایمن برای آبزیان است؛ زیرا سلامت غذای انسان از سلامت زنجیره تولید آغاز می‌شود.

️ وی گفت:دامپزشکی با رویکردنظارتی و راهبردی، بر تمام مراحل تولید، نگهداری و توزیع خوراک آبزیان نظارت دقیق خواهد داشت تا از ورود هرگونه موادغیرمجاز یا غیربهداشتی به چرخه تغذیه دام و آبزی جلوگیری شود. 

  • گروه خبری : اخبار شهرستان دنا,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 350882
کلمات کلیدی
روابط عمومی کهگیلویه و بویراحمد

روابط عمومی کهگیلویه و بویراحمد

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور