پنجشنبه 13 آذر 1404

flag
  • 1404/08/06 - 13:14
  • تعداد بازدید : 5
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
به همت اداره دامپزشکی شهرستان باشت محقق گردید:

کارگاه آموزشی «بهداشت دام و فرآورده‌های خام دامی» ویژه کارکنان مرکز بهداشت باشت برگزار شد

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ، کارگاه آموزشی با موضوع بهداشت فرآورده‌های خام دامی با هدف ارتقای سطح آگاهی و دانش کارکنان مرکز بهداشت شهرستان باشت در زمینه اصول نگهداری، حمل‌ونقل و مصرف فرآورده‌های خام دامی برگزار شد.

در این کارگاه یک روزه  که با تدریس رئیس اداره دامپزشکی شهرستان باشت دامپزشکی و شماری از پرسنل مرکز بهداشت برگزار شد، آخرین دستورالعمل‌ها و توصیه‌های مرتبط با پیشگیری از بیماری‌های قابل انتقال از دام به انسان، بهداشت گوشت، شیر و سایر فرآورده‌های دامی مورد بررسی قرار گرفت.

در ادامه، کارشناسان دامپزشکی با ارائه مطالب آموزشی، بر اهمیت رعایت زنجیره سرد در فرآورده‌های خام دامی، نشانه‌های فساد مواد دامی و نحوه صحیح نگهداری در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی تأکید کرد.

این کارگاه در نشستی تعاملی و با طرح پرسش و پاسخ میان شرکت‌کنندگان برگزار و در پایان شرکت‌کنندگان خواستار تداوم چنین آموزش‌هایی برای ارتقای سلامت عمومی جامعه شدند.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار شهرستان باشت,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 347265
کلمات کلیدی
روابط عمومی کهگیلویه و بویراحمد

روابط عمومی کهگیلویه و بویراحمد

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور