به همت اداره دامپزشکی شهرستان باشت محقق گردید:
کارگاه آموزشی «بهداشت دام و فرآوردههای خام دامی» ویژه کارکنان مرکز بهداشت باشت برگزار شد
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ، کارگاه آموزشی با موضوع بهداشت فرآوردههای خام دامی با هدف ارتقای سطح آگاهی و دانش کارکنان مرکز بهداشت شهرستان باشت در زمینه اصول نگهداری، حملونقل و مصرف فرآوردههای خام دامی برگزار شد.
در این کارگاه یک روزه که با تدریس رئیس اداره دامپزشکی شهرستان باشت دامپزشکی و شماری از پرسنل مرکز بهداشت برگزار شد، آخرین دستورالعملها و توصیههای مرتبط با پیشگیری از بیماریهای قابل انتقال از دام به انسان، بهداشت گوشت، شیر و سایر فرآوردههای دامی مورد بررسی قرار گرفت.
در ادامه، کارشناسان دامپزشکی با ارائه مطالب آموزشی، بر اهمیت رعایت زنجیره سرد در فرآوردههای خام دامی، نشانههای فساد مواد دامی و نحوه صحیح نگهداری در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی تأکید کرد.
این کارگاه در نشستی تعاملی و با طرح پرسش و پاسخ میان شرکتکنندگان برگزار و در پایان شرکتکنندگان خواستار تداوم چنین آموزشهایی برای ارتقای سلامت عمومی جامعه شدند.
نظر دهید