دوشنبه 19 خرداد 1404

flag
  • 1402/08/03 - 07:37
  • تعداد بازدید : 565
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
در آستانه هفته بزرگداشت پدافندغیرعامل صورت گرفت:

نشست مسئولین دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد با مدیران شرکت کشاورزی و دامپروری یاسوج

معاون سلامت دامپزشکی استان در این نشست گفت : حمایت از تولید و اشتغال پایدار از اهداف اصلی دامپزشکی است .

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ، دکتر محسن صادقی ، معاون سلامت در معیت دکتر کرم چهارلنگ ، رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های دامی دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد در آستانه هفته بزرگداشت پدافند غیرعامل با حضور در بزرگترین مجتمع دامپروری استان در شهرستان دنا ، در نشستی با مسئولین فنی و تولیدی مجتمع  از نزدیک در جریان فعالیتها و نیز مشکلات موجود در این حوزه قرار گرفتند.

دکتر صادقی در این نشست ضمن تقدیر و تشکر از دست اندرکاران این حوزه مطالبی در خصوص پدافند غیرعامل در حوزه دامپزشکی و پیشگیری از بیماری های دامی و مشترک بین انسان و دام و همچنین حمایت از تولید و اشتغال پایدار بعنوان یکی از اهداف اصلی دامپزشکی ، ارائه و گفت :  با توجه به نقش و اهمیت صنعت دامپروری در اقتصاد یک کشور و اینکه بروز برخی بیماریها در این بخش می تواند چه خسارات سنگینی به بار آورد، از آمادگی کامل دامپزشکی استان در خصوص  پوشش کامل ایجاد ایمنی از جمله واکسیناسیون ، تست و پایش بیماری ها و ...  در جمعیت دامی با اولویت مراکز صنعتی در استان خبر داد.

دکتر کرم چهارلنگ ، رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های دامی دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد نیز در این نشست ضمن ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته توسط دامپزشکی در این مجتمع دامپروری گفت :  پیشگیری با روش امنیت زیستی و بیوسکیوریتی را مقرون بصرفه تر از تحمل مخارج درمان و تجویز دارو دانست. وی گفت: بکارگیری تدابیر و راهکارهای صحیح بهداشتی با کسب نظر از مجموعه دامپزشکی و مسئولین فنی بهداشتی  در یک گاوداری پوشش مناسبی در جهت امنیت و افزایش تولید را می تواند در بر داشته باشد.

دکتر چهارلنگ ادامه داد : با توجه به وجود بیش از دو هزار و 500 راس گاو شیرده بعنوان یکی از ظرفیت های بالقوه دامپروری در این بخش ، کلیه سوابق و اقدامات بهداشتی اعم از واکسیناسیون استراتژیک ، تست سل و بروسلوز ، سمپاشی و ... صورت گرفته ، در سامانه gis سازمان دامپزشکی کشور و همچنین صدور گواهی حمل بهداشتی کلیه ورودها و خروج های دامها ، محصولات استحصالی ، خوراک دام و ... نیز در سامانه قرنطینه ثبت و بایگانی گردد.

وی به موضوع پایش و نظارت برخی بیماری های مدیریتی در گاوداری از جمله بیماری های یون و لوکوز وفق دستورالعمل های بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور اشاره کرد و گفت : انتظار می رود مسئول فنی بهداشتی دامپزشکی مستقر در این شرکت اقدامات لازم در این خصوص را با حساسیت کامل رصد و پیگیری نماید.

رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های دامی دامپزشکی استان ، مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی واحدهای تولیدی را بازوان قوی  همکاران بخش دولتی دامپزشکی عنوان کرد و گفت : این عزیزان می بایست پیش بینی های لازم از جمله پیگیری جهت تامین واکسن های مورد نیاز ، آنتی ژن ها ، سموم و ... را در دستور کار خود قرار دهند و مراتب را از پیش با دامپزشکی شهرستان هماهنگی نمایند.

در این نشست مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی و مدیرتولید شرکت کشاورزی و دامپروری یاسوج مشکلات و تنگناه های موجود را ارائه و از حمایت ها و پشتیبانی های مجموعه دامپزشکی استان و شهرستان دنا تقدیر و تشکر نمودند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان دنا,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 309552
کلمات کلیدی
روابط عمومی کهگیلویه و بویراحمد

روابط عمومی کهگیلویه و بویراحمد

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور