مدیر کل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمدخبرداد :
معدوم سازی بیش از یک تن فرآورده خام دامی غیر بهداشتی در هفته اول طرح تشدید نظارت بهداشتی در ایام تعطیلات نوروز98
طی هفته اول طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ایام تعطیلات نوروزی تعداد یک هزارو 157 نوبت بازدید و نظارت بر مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی توسط اکیپ های بازرسی بهداشتی در سطح استان صورت گرفته است
طی هفته اول طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ایام تعطیلات نوروزی تعداد یک هزارو 157 نوبت بازدید و نظارت بر مراكز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی توسط اکیپ های بازرسی بهداشتی در سطح استان صورت گرفته است
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ، دکتر عبداله بهمنش ، مدیر کل دامپزشکی استان با اعلام این خبر گفت: اکیپهای ثابت و سیار نظارت بهداشتی اداره کل دامپزشکی در مرکز استان و شهرستانهای تابعه به منظور حفظ سلامت و امنیت غذایی هم استانیها و مسافران نوروزی همزمان با سراسر کشور، در قالب 15 اکیپ ثابت و سیار ساماندهی و تجهیز شدهاند.
وی گفت : در قالب طرح ملی تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه تعطیلات عید نوروز، اکیپهای ثابت و سیار دامپزشکی در سطح استان در دو نوبت صبح و بعد از ظهر بر واحدهای توزیع و عرضه مرغ و ماهی، گوشت قرمز، رستورانها، چلو کبابیها، قصابیها، خودروهای ویژه حمل فرآورده های خام دامی و سایر اماکن فرآورده های دامی نظارت بهداشتی می نمایند.
دکتر بهمنش ، با اشاره به حضور مسافران نوروزی و گردشگران در استان چهارفصل کهگیلویه و بویراحمد ، نظارت مداوم بر مواد خام دامی در راستای ارتقا سطح بهداشتی جامعه و ایجاد امنیت غذایی را ضروری دانست و گفت: در همین راستا طی هفته اول جرای طرح تشدید نظارت بهداشتی فرآوده های خام دامی ویژه ایام تعطیلات نوروزی تعداد یک هزارو 157 نوبت بازدید و نظارت بر مراكز تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی توسط اکیپ های بازرسی بهداشتی در سطح استان صورت گرفته که در همین راستا مقدار یک هزار و 264 کیلوگرم انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی شناسایی و از چرخه مصرف شهروندان خارج گردید.
مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد از ادامه طرح تشدید نظارت های بهداشتی نوروزی دامپزشکی تا پایان شانزدهم فروردین ماه 98 در استان خبر داد و گفت : حصول اطمینان از سلامت فرآورده های خام دامی عرضه شده به شهروندان از دیگر اهداف اجرای طرح مذکور بوده و با تمام توان در طول اجرای این طرح کلیه مراحل تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی توسط کارشناسان دامپزشکی مورد بازرسی بهداشتی قرار خواهد گرفت.
نظر دهید