معدوم سازی 200 کیلوگرم گوشت قرمز در چرام
200 کیلوگرم گوشت قرمز فاقد هویت در چرام معدوم شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ، امیرعلی احمدی مطلق رئیس اداره دامپزشکی شهرستان چرام اظهار داشت: کنترل و نظارت بهداشتی فرآورده های خام دامی در همه مراحل تولید و استحصال، حمل و نقل و عرضه در دستور کار دامپزشکی قرار دارد.
وی افزود: در بازرسیهای روزانه بهداشتی از دام های ذبح شده در کشتارگاه دام و مراکز عرضه گوشت قرمز مقدار 200 کیلوگرم گوشت گوساله فاقد مهر بهداشتی دامپزشکی شناسایی ، ضبط و معدوم گردید که در این راستا متخلف پس از تشکیل پرونده جهت رسیدگی به مراجع قضایی معرفی گردید .
احمدی مطلق با اشاره به اهمیت حوزه دامپزشکی در سلامت جامعه،خاطر نشان کرد: بخش مهمی از ارتقای سلامت و بهداشت جامعه با تامین فرآورده های دامی و لبنی سالم تحقق می یابد.
رئیس شبکه دامپزشکی چرام به اهمیت نظارت کارشناسان دامپزشکی بر روند کشتار و حمل اشاره کرد و گفت: کشتار بدون نظارت و غیر اصولی مخاطره آمیز است و میتواند منجر به بروز بیماری های مشترک و به خطر افتادن سلامت افراد شود به همین دلیل نیز از شهروندان میخواهیم که از ذبح دام در خارج از کشتارگاه یا خرید گوشتهای فاقد مهر بهداشتی و کشتار شده در خارج کشتارگاه جداً خودداری نموده و تخلفات بهداشتی را به این اداره و یا سامانه 1512 ارتباط مردمی دامپزشکی گزارش نمایند.
نظر دهید