مدیر روابط عمومی دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد:
مردم و مسافران نوروزی گوشت و سایر فرآورده های خام دامی را فقط از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند
مدیر روابط عمومی دامپزشکی استان با اشاره به افزایش عرضه و تقاضای فرآورده های خام دامی در آستانه روز طبیعت، گفت: مردم و مسافران نوروزی جهت حفظ سلامتی خود گوشت و فرآورده های دامی مورد نیاز خود را از قصابی ها و مراکز عرضه معتبر و تحت نظارت دامپزشکی تهیه نمایند
فرشاد حیدری ، مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: در همین ارتباط با تشدید بازرسی ها در قالب اکیپ های ثابت و سیار به صورت جدی تر در راستای نظارت همه جانبه بر عرضه گوشت قرمز و سفید جهت مصارف مردم به دقت رصد می شود.
وی افزود: همچنین مردم ضمن توجه به پلمب های نظارت شرعی و مهر دامپزشکی درج شده بر روی گوشت خریداری شده به جد از خرید گوشت خارج از شبکه عرضه، فروشندگان سرراهی و خارج از مغازه خودداری کنند و موارد تخلف را در سریع ترین زمان ممکن به سامانه ۱۵۱۲ دامپزشکی گزارش دهند.
این مقام مسئول در دامپزشکی ادامه داد: در تعطیلات نوروزی امسال اکیپ های نظارتی و کارشناسان حوزه بهداشت و نظارت بر فرآورده های خام دامی اداره کل دامپزشکی استان به بازرسی و کنترل مراکز عرضه فرآورده های خام دامی در قالب اکیپ های نظارتی با همکاری سایر دستگاه های نظارتی تداوم خواهند داد.
حیدری اظهار داشت: در طی تعطیلات نوروز امسال تا کنون بیش از هزارو ۵۰۰ مورد بازدید از واحدهای عرضه در سطح این استان انجام شده است که طی این بازدیدها بیش از یک و نیم تن انواع گوشت قرمز و سفید و سایر فرآورده های خام دامی غیرقابل مصرف ضبط و از چرخه مصرف کنندگان خارج شد و افراد متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند.
مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دامپزشکی استان با اشاره به افزایش عرضه و تقاضای فرآورده های دامی در آستانه روز طبیعت، گفت: مردم و مسافران نوروزی این استان جهت حفظ سلامتی خود گوشت و فرآورده های دامی مورد نیاز خود را از قصابی ها و مراکز عرضه معتبر و تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند.
نظر دهید