طرح لیبل گذاری لاشه های گوشت در کشتارگاه دام دهدشت از مردادماه کلید می خورد.
بمنظور نظارت بهداشتی بهتر بر روند لاشه های استحصالی از کشتارگاه دام دهدشت ، لیبل گذاری لاشه ها از ابتدای مردادماه اجرایی میگردد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ، دکتر سید علی اکبر حسینی ، رئیس اداره دامپزشکی شهرستان کهگیلویه از آغاز طرح لیبل گذاری لاشه استحصالی در کشتارگاه دام دهدشت از مردادماه سالجاری خبر داد و گفت: لیبل درج شده بر روی لاشه های دام سبک و سنگین بعنوان شناسنامه لاشه دام که دارای مشخصات ، نام کشتارگاه ، تاریخ تولید و انقضاء ، شرایط نگهداری ، شعار بهداشتی دامپزشکی ، نوع لاشه و ... درج شده است.
وی بیان کرد: این طرح به انجام نظارت های دقیق و کنترل لاشه های تولیدی و ایجاد امکان ردیابی و برخورد با موارد تخلف احتمالی در واحد های عرضه شهرستان و جلوگیری از ورودلاشه های غیربهداشتی کمک بسزایی می نماید.
دکتر حسینی افزود: همچنین این امر موجب می شود مردم و شهروندان با اطمینان بیشتری نسبت به گذشته با مراجعه به واحدهای عرضه گوشت قرمز، گوشت بهداشتی مورد نیاز خود را تهیه نمایند.
این مقام مسئول اجرایی در شهرستان کهگیلویه افزود: طرح یاد شده با همکاری شهرداری دهدشت و تاکید ستاد ساماندهی کشتارگاه های دام استان اجرا و امیدواریم با اجرای این طرح شاهد ارتقاء سطح بهداشت جامعه باشیم.
رئیس اداره دامپزشکی کهگیلویه از مردم خواست از خرید هرگونه گوشت فاقد لیبل و مهر بهداشتی دامپزشکی خودداری و در صورت مشاهده لاشه فاقد شرایط ذکر شده به سامانه 1512 ارتباط مردمی دامپزشکی اطلاع دهند.
نظر دهید