چهارشنبه 28 خرداد 1404

flag
  • 1397/04/21 - 12:00
  • تعداد بازدید : 206
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرح لیبل گذاری لاشه های گوشت در کشتارگاه دام دهدشت از مردادماه کلید می خورد.

بمنظور نظارت بهداشتی بهتر بر روند لاشه های استحصالی از کشتارگاه دام دهدشت ، لیبل گذاری لاشه ها از ابتدای مردادماه اجرایی میگردد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ، دکتر سید علی اکبر حسینی ، رئیس اداره دامپزشکی شهرستان کهگیلویه  از آغاز طرح لیبل گذاری لاشه استحصالی در کشتارگاه دام دهدشت از مردادماه سالجاری خبر داد و گفت: لیبل درج شده بر روی لاشه های دام سبک و سنگین بعنوان شناسنامه لاشه دام که دارای مشخصات ، نام کشتارگاه ، تاریخ تولید و انقضاء ، شرایط نگهداری ، شعار بهداشتی دامپزشکی ، نوع لاشه و ... درج شده است.



وی بیان کرد: این طرح به انجام نظارت های دقیق و کنترل لاشه های تولیدی و ایجاد امکان ردیابی و برخورد با موارد تخلف احتمالی در واحد های عرضه شهرستان و جلوگیری از ورودلاشه های غیربهداشتی کمک بسزایی می نماید.



دکتر حسینی افزود: همچنین این امر موجب می شود مردم و شهروندان با اطمینان بیشتری نسبت به گذشته با مراجعه به واحدهای عرضه گوشت قرمز، گوشت بهداشتی مورد نیاز خود را تهیه نمایند.



این مقام مسئول اجرایی در شهرستان کهگیلویه افزود: طرح یاد شده با همکاری شهرداری دهدشت و تاکید ستاد ساماندهی کشتارگاه های دام استان  اجرا و امیدواریم با اجرای این طرح شاهد ارتقاء سطح بهداشت جامعه باشیم.



رئیس اداره دامپزشکی کهگیلویه از مردم خواست از خرید هرگونه گوشت فاقد لیبل و مهر بهداشتی دامپزشکی خودداری و در صورت مشاهده لاشه فاقد شرایط ذکر شده به سامانه 1512 ارتباط مردمی دامپزشکی اطلاع دهند.


  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 61560
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور