• 1397/04/27 - 12:00
  • تعداد بازدید : 186
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در جلسه هماهنگی و تعاملی دامپزشکی و میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه وبویراحمد مطرح شد:

ضرورت تامین گوشت خام تالارها و مجتمع های اقامتی استان از کشتارگاه های استان

تالارها و مجتمع های اقامتی ، رفاهی و تفریحی گوشت مورد نیاز خود را از کشتارگاه ها و یا مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی تهیه نمایند

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ، جلسه تعاملی و هماهنگی دامپزشکی با میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان با مدیران تالارها و مجتمع های اقامتی تفریحی و رفاهی استان دراداره کل دامپزشکی استان در خصوص تامین گوشت این مراکز از کشتارگاه ها و مراکز تحت نظارت دامپزشکی برگزار گردید.



دکتر سید مختار رجائی فر ، رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بویراحمد با اشاره به اهمیت فعالیت های بهداشتی و نظارتی  دامپزشکی در جهت افزایش بهداشت و سلامت جامعه اظهار کرد: با نظارت های مناسب و اصولی می توان از بروز و انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و دام از جمله تب کریمه کنگو ، تب مالت و بیماریهای انگلی جلوگیری کرد.



وی بر نظارت کامل دامپزشکی بر محصولات استحصالی از کشتارگاه های دام استان در دو بعد بهداشتی و شرعی خبرداد و گفت: همه باید تلاش کنیم تا گامی مثبت در جهت بهبود سطح بهداشتی و سلامتی جامعه بر داریم.



رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بویراحمدگفت: اگر گوشت مصرفی تالارها و مجتمع های اقامتی از کشتارگاه ها تامین گردد ، پروسه نظارتی دامپزشکی راحت تر بوده و هم چرخه بیماریهای دامی از بین خواهد رفت.



نماینده اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان نیز ضمن تقدیر و تشکر از حسن توجه دامپزشکی به مقوله بهداشت و سلامت جامعه از همکاری مجموعه خود در خصوص ملزم نمودن تالارها و مجتمع های اقامتی استان نسبت به تهیه گوشت مصرفی خود از کشتارگاه ها و مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی خبر داد و گفت: قطعاً با این روند ضمن رعایت مسائل بهداشتی ،  چرخه بیماریهای مشترک بین انسان و دام در محلی به نام کشتارگاه قطع خواهد شد.


  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 62416
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه