• 1397/10/19 - 09:29
  • تعداد بازدید : 534
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
باحضور مسئولین استانی وکشوری؛

رئیس جدید شورای نظام دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد معرفی شد

در این مراسم دکتر محسن صادقی به عنوان رییس جدید شورای نظام دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد منصوب و از خدمات دکتر شاهرخ پاکباز رییس پیشین این شورا تجلیل شد + تصاویر

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ،دکتر محمدحسین انصاری فرد ، قائم مقام سازمان نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران   در مراسم معارفه روسای پیشین و جدید شورای نظام دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد که در سالن جلسات سازمان جهاد کشاورزی استان برگزار گردید ، گفت: سازمان نظام دامپزشکی ایران یک نهاد مستقل غیردولتی بوده که در  استان کهگیلویه وبویراحمد تعداد اعضاء آن  417 نفر اعم از دامپزشک متخصص، عمومی، کارشناس ارشد، کارشناس، کاردان و تکنسین دامپزشکی می باشد.
 
وی وظایف اصلی این سازمان را شامل نظام دادن به امور دامپزشکی، تنظیم روابط حرفه ای بین اعضا، ارتقای شئون حرفه ای دامپزشکی، رفع مشکلات و نیازهای موجود در این حرفه، حمایت از ارایه دهندگان و دریافت کنندگان خدمات دامپزشکی و ارایه آموزش های دامپزشکی لازم در رده های مختلف اعلام کرد.

قائم مقام سازمان نظام دامپزشکی کشور بیان کرد: از آنجا که سازمان نظام دامپزشکی توانمندی های قابل توجهی دارد که دارای گستردگی زیادی در حوزه کاری اعم از صدور پروانه های بهداشتی مراکز دامپروری ، صدور پروانه های مراکز بخش خصوصی دامپزشکی در قالب مواد دو ، پنج و 19  قانون جامع نظام دامپروری می باشد.

وی اظهار کرد: این سازمان برنامه های متعددی برای اعضای خود دارد که از مهمترین آنها می توان به تلاش برای بهبود امنیت شغلی، رفع مشکلات بیمه ای و رفاهی و ارتقای دانش و مهارت آنان اشاره کرد. انصاری فرد  عنوان کرد: سازمان نظام دامپزشکی قصد دارد در دور جدید واگذاری مسئولیت ها از توان و تجربیات روسای پیشین شورای نظام دامپزشکی استانها بعنوان اتاق فکر این سازمان بهره گیرد.

الیاس تاج الدینی ، رئیس سازمان جهادکشاورزی استان از شورای نظام دامپزشکی و نظام مهندسی کشاورزی بعنوان دوبال اصلی وزارت جهادکشاورزی نام برد و گفت: الحق و الانصاف این دو نهاد غیر دولتی اکثریت امور تصدی گری  مربوط به وزارت جهادکشاورزی در دو بخش تامین و امنیت غذایی بر عهده دارند که شایسته است ضمن حمایت از این دو نهاد ، بطور ویژه از آنها تجلیل نمود.

دکتر عبداله بهمنش ، مدیرکل دامپزشکی استان ضمن تقدیر ازرئیس و اعضاء قبلی شورای نظام دامپزشکی استان گفت: برخی دستورالعمل ها و شیوه نامه های ارسالی از سازمان نظام دامپزشکی کشور دست و پا گیر بوده و روند صدور پروانه ها را دچار اختلال می نماید که شایسته است ابلاغ این نوع دستورالعمل ها متناسب با وضعیت مراکز دامپروری ، موقعیت استراتژیک استانها و سایر عوامل دخیل به استانها ابلاغ گردد.

دکتر شاهرخ پاکباز ، رئیس پیشین شورای نظام دامپزشکی استان ضمن تقدیر و تشکر از از همه اعضا نظام دامپزشکی بویژه اعضاء دوره سوم شورای نظام دامپزشکی استان به بیان عملکرد چهار ساله خود در بخش های مواد19 ، دو ، پنج ، آموزش و رفاهی پرداخت و گفت: علیرغم برخی مشکلات ، کمبود امکانات و مبهم بودن برخی دستورالعمل ها توانستیم وضعیت نه چندان خود شورا در سال 93 را به وضعیت مطلوب و در شان حرفه دامپزشکی در سال 97 برسانیم.

دکتر محسن صادقی ، رئیس جدید چهارمین دوره شورای نظام دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد ضمن تقدیر و تشکر از از همه اعضاء و حسن اعتماد شورای نظام دامپزشکی استان و کشور به بیان دیدگاه و برنامه های خود پرداخت و گفت: با توجه به سنتی بودن شیوه دامداری در استان و عدم رونق مراکز صنعتی دامپروری در استان و عدم وجود کارخانجات مواد غذایی شایسته است سازمان نظام دامپزشکی کشور کهگیلویه وبویراحمد را در بحث امکانات ، رفاهیات و ابلاغ دستورالعمل های بهداشتی ویژه ببیند.

در پایان این مراسم احکام رئیس جدید شورای نظام دامپزشکی استان ، نائب رئیس ، دبیر و مسئول امور مالی به ترتیب به دکتر محسن صادقی ، دکتر بهنام بهرامی ، دکتر راضیه یزدانپناه و دکتر سید مختار رجائی اهداء و از زحمات چهارساله دکتر شاهرخ پاکباز ، رئیس پیشین این شورا تجلیل بعمل آمد.

 

 

 

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 4690
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه