• 1400/02/06 - 07:27
  • تعداد بازدید : 364
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در سفر یکروزه مدیرکل دامپزشکی به گچساران صورت گرفت:

بازدید سرزده از کشتارگاه‌ صنعتی طیور گچساران

مدیرکل دامپزشکی استان گفت: با توجه به راه اندازی مجدد کشتارگاه صنعتی طیور و به منظور نظارت بر فعالیت و رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی بازدید سرزده‌ای از این کشتارگاه‌ صورت گرفت.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ،دکتر عبداله بهمنش ، مدیرکل دامپزشکی استان  در حاشیه بازدید از کشتارگاه صنعتی طیور گچساران که مجدد پس از وقفه ای دوساله و با تجهیزات کامل و بروز شروع بکار نموده بود گفت: در این بازدید فعالیت این واحد صنعتی بهداشتی  و وضعیت رعایت مسائل و شیوه نامه‌های بهداشتی به ویژه در شرایط حساس کنونی و وجود ویروس کرونا مورد بررسی قرار گرفت.

وی افزود: نظارت و بررسی محموله‌های مرغ زنده از زمان ورود به کشتارگاه تا پایان کار کشتار، بسته بندی، نگهداری و حمل و توزیع به منظور اطمینان از سلامت محصول و حفظ سلامت مصرف کننده از سوی کارشناسان دامپزشکی بخوبی انجام می‌شود.

دکتر بهمنش ضمن تقدیر و تشکر از مالک این واحد که بخوبی در بحث تجهیز و نوسازی کشتارگاه صنعتی طیور گچساران ورود کرده بود ، بیان داشت: کشتارگاه‌ها نقش کلیدی در تامین بهداشت و سلامت عمومی جامعه دارند و هرگونه سهل انگاری در رعایت مسائل بهداشتی می‌تواند آسیب جدی به سلامت جامعه وارد نماید.

مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد با اشاره به حضور کارشناسان بهداشتی و شرعی در کشتارگاه‌ها گفت: صرفا فرآورده‌های خام دامی استحصال شده در کشتارگاه مورد تایید دامپزشکی می‌باشد و به شهروندان توصیه می‌شود گوشت سفید و قرمز مورد نیاز خود را تنها از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی و دارای لیبل شناسنامه سلامت محصول تهیه نمایند.

این مسئول تصریح کرد: بازرسان دامپزشکی بطور مستمر کشتارگاه و واحد‌های عرضه کننده فرآورده‌های خام دامی در سطح استان را مورد بازدید قرار داده و در صورت مشاهده تخلف با متخلفان به صورت قانونی برخورد می‌نمایند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان گچساران,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 273482
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه