از ابتدای سالجاری تا کنون محقق گردید:
ثبت بیش از 69 هزار مورد بازرسی از مراکز عرضه فراوردههای خام دامی در کهگیلویه وبویراحمد
مدیرکل دامپزشکی استان از انجام بیش از 69 هزار مورد بازرسی از مراکز عرضه فراوردههای خام دامی در کهگیلویه وبویراحمد از ابتدای سال تا کنون خبر داد

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ، دکتر عبداله بهمنش ، مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد از انجام 69 هزار و 139 بازرسی از مراکز تولید، بسته بندی و عرضه فرآورده های خام دامی در استان خبر داد و گفت: این اداره کل در راستای تامین سلامت و امنیت غذایی مردم به بازرسی مراکز تولید فرآورده های خام دامی می پردازد.
وی با بیان اینکه بازدید های متعدد از مراکز تولید، عرضه و بسته بندی مواد غذایی از جمله اقدامات این دامپزشکی در خصوص ارتقا سطح سلامت جامعه است، عنوان کرد: واحدهای توزیع، نگهداری، بسته بندی و عرضه فرآورده های خام دامی در استان در راستای تامین امنیت غذایی شهروندان به طور مستمر بازدید می شوند.
مدیر کل دامپزشکی استان در این خصوص گفت: طی بازدید های انجام شده از ابتدای سال جاری حدود 85 تن مواد خام دامی غیر قابل مصرف و تاریخ گذشته در استان از چرخه مصرف انسانی حذف شد.
وی از فعالیت 3 هزار و 500 مرکز عرضه فرآورده های خام دامی در استان کهگیلویه وبویراحمد خبر داد و گفت: وظیفه نظارت و بازرسی از این مراکز بر عهده مجموعه دامپزشکی بوده که در برخی مناسبت های سال و نیاز شهروندان به مصرف مواد خام دامی با تشکیل اکیپ های مشترک با دستگاه های همکار از جمله دستگاه قضا ، مرکز بهداشت ، تعزیرات حکومتی ، جهادکشاورزی ، نیروی انتظامی و ... این نظارت ها تشدید می شود.
این مقام مسئول در دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد به کشتار بهداشتی و شرعی تعداد 105 هزار و 449 راس دام سبک و سنگین و همچنین تعداد 5 میلیون و 352 هزارو 258 قطعه طیور در کشتارگاه های دام و طیور استان اشاره کرد و گفت : در طی مدت یاد شده بیش از 12 هزار و 632 کیلوگرم گوشت قرمز و مواد آلایش و تعداد 41 هزار و 982 کیلوگرم گوشت مرغ توسط مسئولین فنی بهداشتی مستقر در این کشتارگاه ها، به دلیل غیر قابل مصرف بودن جهت مصارف انسانی ضبط و به صورت کاملا بهداشتی امحاء گردیده است.
دکتر بهمنش همچنین با اشاره به اهمیت دریافت گزارش های مردمی واحدهای متخلف در مرکز و اقصی نقاط استان، گفت: وجود این گزارش ها عامل موثری در ارتقای سلامت و بهداشت عمومی جامعه هستند چرا که می توانند مهمترین منبع دریافت اطلاعات در این حوزه باشند.
وی در پایان از شهروندان درخواست نمود فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی، تهیه و به تاریخ تولید، انقضاء محصول دقت نموده و از خرید محصولات فله ای و فاقد هویت، خودداری و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را به سامانه 1512 ارتباط مردمی دامپزشکی گزارش نمایند.
نظر دهید