تشدید نظارتهای بهداشتی در ماه مبارک رمضان/حفظ سلامت شهروندان خط قرمز بازرسان دامپزشکی
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان لنده گفت:طرح تشدید نظارتهای بهداشتی اداره دامپزشکی شهرستان ویژه ماه مبارک رمضان بمدت یکماه از تاریخ ۱۴ فروردین آغاز شده است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ، دکتر حسین محمدی ، رئیس اداره دامپزشکی شهرستان لنده در گفت و گو باخبرنگار پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس، با اشاره به ضرورت نظارت بیشتر بر فرایند بهداشتی موادخام دامی گفت: یکی از مهمترین وظایف دامپزشکی بحث نظارت مستمر بر فرایند تهیه و توزیع فرآورده های هام دامی است که باید این مهم مورد توجه قرارگیرد.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان لنده گفت:طرح تشدید نظارتهای بهداشتی اداره دامپزشکی شهرستان ویژه ماه مبارک رمضان بمدت یکماه از تاریخ ۱۴۰۱/۰۱/۱۴ لغایت ۱۴۰۱/۰۲/۱۴ آغاز شده است.
وی در ادامه تاکیدکرد: در این راستا بازرسین اداره دامپزشکی شهرستان لنده ضمن رصد و پایش روزانه و مستمر بازار، مراکز عرضه فرآورده های خام دامی متخلف را بدون از هیچگونه اغماضی به مراجع ذیربط معرفی می کند.
دکتر محمدی گفت: حفظ سلامت مواد خام دامی مورد عرضه در شهرستان خط قرمز بازرسان اداره بوده و برخورد با عاملین عرضه غیربهداشتی مواد خام دامی به طور مستمر ادامه دارد.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان لنده از کلیه شهروندان محترم تقاضامندیم کلیه فرآورده های خام دامی از جمله گوشت قرمز و سفید خود را از مراکز دارای پروانه بهداشتی و تحت نظارت دامپزشکی خریداری و هرگونه مورد غیر بهداشتی را در اسرع وقت به اداره دامپزشکی شهرستان و یا سامانه 1512 اطلاع دهند.
نظر دهید