با رویکرد تأمین بهداشت عمومی جامعه :
بازدید شبانه از کشتارگاه های دام و طیور کهگیلویه وبویراحمد و نظارت بر روند بهداشتی کشتار
با توجه به نقش تاثیرگذارکشتارگاه ها در تأمین سلامت جامعه و شهروندان، رعایت دستورالعمل های دامپزشکی در خصوص حمل، نگهداری و عرضه فراورده های خام دامی در کشتارگاه های دام و طیور استان مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ، دکتر امید جمشیدی ، معاون سلامت دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد در حاشیه بازدید از این مراکز در گچساران با اعلام این خبر افزود : طرح ضربتی بازدیدهای شبانه و همچنین نظارت های بهداشتی بر کشتارگاه های دام و طیور و همچنین سردخانه های نگهداری مواد خام دامی در دستور کار این اداره کل قرار گرفته که این طرح بمنظور بالا بردن کیفیت محصولات استحصالی از این مراکز ، نظارت کامل بر روند بهداشتی کشتار ، مورد بررسی و ارزیابی قرار می گیرد.
وی به اهمیت نقش کشتارگاه ها در بهداشت عمومی جامعه اشاره کرد و افزود: برای پیشگیری از بروز و شیوع بسیاری از بیماریهای دامی و نقش کشتارگاههای دام و طیور در این رابطه ضروری است نظارت های بهداشتی بصورت مستمر و با دقت نظر کافی اعمال شود.
معاون سلامت دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد با تاکید بر رعایت دستورالعمل های بهداشتی دامپزشکی در طی پروسه های کشتار از طرف مدیر و کارکنان کشتارگاه با نظارت عالیه مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی گفت : بازرسی و تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی استان با رویکرد بررسی و کنترل اقدامات ویژه بهداشتی _ قرنطینه ای ، کشتارگاه ها ی دام و طیور در راستای پیشگیری از بیماری ها در دستور کار قرار گرفته و تا اطلاع حصول نتایج مطلوب بهداشتی ادامه خواهد داشت.
دکتر جمشیدی افزود : با توجه به حضور ناظرین بهداشتی در کنار ناظرین شرعی در تمامی کشتارگاه های استان ، اطمینان از سلامتی و همچنین شرعی بودن محصولات تولیدی در کشتارگاه های تحت نظارت دامپزشکی وجود داشته از این رو صرفا گوشت مرغ و یا گوشت قرمز و فرآورده های خام دامی که در کشتارگاه ها استحصال گردیده باشند مورد تایید دامپزشکی بوده و توصیه می شود از مصرف فرآورده های خام دامی که خارج از چرخه کشتارگاه تولید شده اند خودداری گردد.
وی گفت : حفظ سلامت شهروندان خط قرمز دامپزشکی می باشد و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی برخورد جدی با فرد خاطی صورت می گیرد.
نظر دهید