• 1405/06/04 - 20:26
  • تعداد بازدید : 34
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ارمغان خدمت در هفته دولت؛ گام جهادی دامپزشکی شهرستان لنده برای صیانت از سرمایه‌های دامی منطقه محروم «لارب»

هم‌زمان با گرامیداشت هفته دولت و در راستای خدمت‌رسانی صادقانه به دامداران مناطق کم‌برخوردار، اردوی جهادی خدمات‌رسانی دامپزشکی در منطقه محروم و صعب‌العبور «لارب» از توابع شهرستان لنده برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومیاداره کل دامپزشکی استان کهگیلویه وبویراحمد،رهزاد شهابی فر؛ رئیس اداره دامپزشکی شهرستان لنده با تبریک هفته دولت از اجرای اردوی جهادی دامپزشکی در قالب سیاست های قرارگاه نهادی جهادی سازمان دامپزشکی ،  به مناسبت این ایام و با هدف پشتیبانی از تولید و صیانت از جمعیت دامی، اکیپ‌های عملیاتی دامپزشکی با حضور در منطقه محروم و کم برخوردار لارب  موفق به واکسیناسیون و ایمن‌سازی یک هزار و ۲۰۰ رأس دام سبک علیه بیماری‌های واگیر دامی از جمله طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) و بیماری مشترک و خطرناک بروسلوز (تب مالت) شدند.

 

وی گفت: در جریان این اردوی یک روزه ، با تأکید بر پیشگیری از شیوع بیماری‌ها و حفظ بهداشت عمومی، کارشناسان دامپزشکی آموزش‌های چهره‌به‌چهره و توصیه‌های فنی و بهداشتی لازم را در خصوص بهداشت دام و بهسازی جایگاه نگهداری و راه‌های انتقال و پیشگیری از بیماری‌های مشترک بین انسان و دام به دامداران و اهالی این روستا ارائه کردند.

 

شهابی فر گفت: همچنین در این اقدام جهادی، به‌منظور حمایت از معیشت خانوارهای روستایی، بسته‌های دارویی دامپزشکی و سموم ضد انگل‌های خارجی دام به‌صورت کاملاً رایگان میان خانوارهای ساکن در منطقه محروم لارب توزیع گردید.

 

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان لنده تاکید کرد: دامپزشکی بغنوان یکی از دستگاه های خدمات رسان در مناسبت های مختلف و  با تکیه بر روحیه جهادی و حضور در دوردست‌ترین نقاط رئستایی و عشایری، تلاش می‌کند ضمن صیانت پایدار از سرمایه دامی، گامی استوار در مسیر تحقق امنیت غذایی و سلامت جامعه بردارد.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان لنده,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 358123
کلمات کلیدی
روابط عمومی کهگیلویه و بویراحمد

روابط عمومی کهگیلویه و بویراحمد

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید