بمنظور رعایت دستور العملهای بهداشتی
نظارت 20 گروه ثابت و سیار دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد در تاسوعا و عاشورا
همزمان با ایام محرم، طرح نظارت کارشناسان دامپزشکی بر ذبح دامهای نذری در استان کهگیلویه وبویراحمد اجرا می شود

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ، دکتر سیدخدارحم موسوی نژاد ، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد با اعلام این خبر گفت: 20 گروه ثابت و سیار شامل 8 اکیپ ثابت و 12 گروه سیار در استان بمنظور ارتقاء بهداشت عمومی و حفظ و حراست از سلامت عزاداران حسینی بر ذبح شرعی و بهداشتی دام در تاسوعا و عاشورا نظارت میکنند.
وی افزود: در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی ، دامپزشکان ، روحانیون ناظر ذبح شرعی و کارشناسان بازرس بهداشتی برای ذبح و نظارت بر بهداشت گوشت فعالیت می کنند.
وی گفت: 7 کشتارگاهدام در استان کهگیلویه وبویراحمد در این ایام از ساعت ۷ تا ۱۳ به صورت رایگان به شهروندان خدمات عرضه میکنند.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد افزود: مردم گوشت دام ذبح شده را پیش از استفاده حداقل ۲۴ ساعت و آلایش خوراکی (جگر) را به مدت ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری کرده تا از سلامت کامل گوشت اطمینان کنند.
کشتار دام در معابر عمومی باعث آلودگی محیطی، انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان، تب مالت، تب کریمه کنگو و سیاه زخم میشود.
نظر دهید