توسط دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد ارائه میگردد:
تبیین راهکاری های پیشگیری از تب کریمه کنگو در دوره های آموزشی و ترویجی قصابان ، سلاخان و کارکنان کشتارگاه + تصاویر
دوره های ترویجی و آموزش راهکارهای پیشگیری از تب کریمه کنگو توسط کارشناس دامپزشکی برای قصابان ، سلاخان و کارکنان شاغل در کشتارگاه های دام استان در حال برگزاری است

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ، دکتر امید جمشیدی ، معاون سلامت دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد از اجرای مرحله دوم طرح آموزش قصابان ، سلاخان و کارکنان شاغل در کشتارگاه های دام استان خبر داد و گفت : در راستای سیاست های کنترلی و پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو و در خطر بودن صنف قصابان و کارکنان شاغل در کشتارگاه ها ، مرحله دوم طرح آموزش این افراد از ابتدای هفته جاری در ادارات دامپزشکی شهرستانهای 8 گانه استان آغاز شده است و سعی می شود آخرین دستورالعمل های بهداشتی و سیاست های سازمان دامپزشکی کشور توسط کارشناسان ارائه گردد.
وی اظهار داشت: در این دوره آموزشی علاوه بر یادآوری دستورالعملهای سازمان دامپزشکی در خصوص موارد بهداشتی در کشتارگاه از جمله بهداشت حمل و نقل دام زنده و دام کشتاری ، نگهداری لاشه در پیش سرد بمدت 24 ساعت و سایر موارد مرتبط با گوشت قرمز ، درخصوص مشخصات و عامل بیماری (CCHF تب خونریزی دهنده کریمه کنگو )، راههای انتقال، چرخه ، علائم و نحوه پیشگیری از این بیماری آموزش داده می شود .
معاون سلامت دامپزشکی استان با اشاره به اینکه بهداشت و سلامت فرآورده های خام دامی مثل گوشت قرمز به سلامت افرادی که در کشتارگاه کار می کنند بستگی داردگفت: به منظور حفظ سلامت فرآورده ها و پیشگیری از ابتلا به بیماریهای مشترک، در این کلاس ها بر استفاده پرسنل مرتبط با دام، از لوازم بهداشتی و پیشگیری کننده از جمله لباس کار ، چکمه ، دستکش ، کلاه ، عینک و ماسک تأکید می گردد .
وی خاطرنشان ساخت: کلیه امور مربوط به تولید ، نحوه حمل و نقل بهداشتی دام زنده پس از صدور مجوزحمل بهداشتی- قرنطینه ای دامپزشکی از دامداری تا کشتارگاه ، مراحل کشتار دام، استحصال گوشت قرمز و حمل و نقل آن از مبدأ کشتارگاه تا قصابی ها و مراکز فرآوری و توزیع گوشت قرمز توسط خودروهای سردخانه دار و سایر موارد مرتبط با موضوع، بصورت مستمر توسط کارشناسان دامپزشکی کنترل و نظارت می گردد.
نظر دهید