همزمان با هفته پدافند غیرعامل در حال اجراست :
انجام تست سل و بروسلوز در سطح شهرستان چرام به صورت خانه به خانه و با همکاری دامپزشکی شهرستان باشت

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ، دکتر جهانبخش رنجبر قراچه ، رئیس اداره دامپزشکی شهرستان باشت با تائید این خبر گفت : همزمان با هفته گرامیداشت پدافند غیرعامل و با توجه به کمبود نیروی انسانی متخصص ، اکیپ عملیات تست سل و بروسلوز این اداره بمنظور پایش سرمی و تست های مربوط به بیماری های سل و بروسلوز به شهرستان چرام اعزام که ان شاالله تا رسیدن به پیش بینی های عملیاتی ادامه خواهد داشت.
وی گفت : با توجه به اهمیت بیماری های سل و تب مالت ( بروسلوز ) در جمعیت دامی، آموزش، پیشگیری و کنترل اینگونه بیماری ها بسیار تاثیر گذار بوده و در سلامت جامعه انسانی نیز تاثیر مستقیم دارد.
دکتر رنجبر قراچه در ادامه افزود: با توجه به شرایط خاص شهرستان های استان بالاخص باشت و چرام و عدم وجود گاوداری های متراکم، اکیپ های عملیاتی این اداره به صورت خانه به خانه در سطح روستا ها اقدام به انجام تست ها و اخذ نمونه های لازم می نمایند و توصیه های لازم را نیز به دامداران ارایه می نمایند که در این راستا در دو زمینه ی پیشگیری و آموزش های ترویجی علیه بیماری های مشترک بین انسان ودام فعالیت دارند.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان باشت ضمن گرامیداشت هفته پدافند غیرعامل بر اهمیت ضدعفونی کردن مرتب جایگاههای دام و رعایت اصول قرنطینهای در راستای انجام اقدامات کنترل و پیشگیرانه از این دو بیماری تاکید کرد و از دامداران خواست در زمینه کنترل و پیشگیری از این دو بیماری و سایر بیماریهای مشترک میان انسان و دام که واگیر هستند همکاری لازم را با اکیپهای دامپزشکی داشته باشند و از هر گونه جا به جایی، حمل و نقل و ورود دام به دامداری خود بدون هماهنگی با دامپزشکی خودداری کنند.
نظر دهید