رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد:
از ابتدای سال تا کنون بیش از 32 تُن فرآورده خام دامی در استان معدوم شده است
دکتر سیدخدارحم موسوی نژاد از معدوم سازی بیش از 32 تُن فرآورده خام دامی طی 6 ماهه ابتدایی سال جاری در سطح استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ؛ دکتر سید خدارحم موسوی نژاد ، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تا کنون 32 تن و 894 کیلو گرم انواع فرآورده خام دامی غیر قابل مصرف و غیر بهداشتی از مراکز عرضه، تولید و نگهداری ضبط و با دستور مقام قضایی معدوم سازی و از چرخه مصرف خارج شد.
وی افزود: همچنین در این مدت، بازدید و نظارت بهداشتی به تعداد 49 هزار و 590 نوبت از مراکز مختلف تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآورده خام دامی شامل مراکز بسته بندی انواع گوشت قرمز و سفید، فروشگاههای زنجیرهای و مراکز عرضه کننده گوشت مرغ، تخم مرغ، مواد خوراکی و قصابیها انجام شده است.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان گفت: بر اساس بند (د) ماده ۳ قانون سازمان دامپزشکی، نقل و انتقال کلیه محمولههای دام زنده، فرآوردههای خام دامی و خوراک دام باید با موافقت سازمان دامپزشکی باشد و متقاضیان حمل میبایست نسبت به دریافت گواهی بهداشتی اقدام کنند که در این راستا و طی این مدت یک هزار و 644 فقره گواهی بهداشتی دامپزشکی به مقصد شهرهای درون کشور ، دو هزار و 432 فقره گواهی درون استانی و تعداد 6 هزار و 126 فقره گواهی حمل بهداشتی دام و فرآورده های خام دامی به مقصد استان صادر شده است .
دکتر موسوی نژاد خاطر نشان کرد: در راستای حفظ سلامت شهروندان، کنترل و نظارت بر بهداشت فرآوردههای خام دامی توسط اکیپهای بهداشت اداره کل دامپزشکی استان روزانه و در دو شیفت صبح و بعدازظهر انجام می شود.
وی در ادامه بر اهمیت حوزه دامپزشکی بویژه در تامین سلامت جامعه و همچنین اهمیت نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی تاکید کرد.
دکتر موسوی نژاد در پایان گفت: از شهروندان تقاضا می شود گوشت های مصرفی خود را از قصابی های مجاز و تحت نظارت دامپزشکی خریداری وتخلفات این حوزه را به سامانه 1512 اطلاع رسانی نمایند.
نظر دهید