بصورت وبینار برگزار گردید:
جلسه مقابله با بیماری آنفلوانزای فوقحاد پرندگان در دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد برگزار شد + تصاویر
جلسه مقابله با بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان با هدف ایجاد هماهنگی در بین ادارات ۹ گانه دامپزشکی شهرستان های کهگیلویه وبویراحمد بصورت وبینار برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان، «دکتر سیدمختار رجائی فر» مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد در جلسه وبیناری با روسای ادارات دامپزشکی شهرستان های ۹ گانه استان در خصوص بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان که صبح امروز ۲شنبه ۲۲ آبان ماه برگزار شد، آخرین وضعیت بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در جهان بر اساس گزارشات OIE و نیز وضعیت این بیماری در ایران را از ابتدای سال تا کنون را ارائه کرد.
وی با تاکید بر لزوم تشکیل ستاد شهرستانی آنفلوانزای فوق حاد پرندگان به ریاست فرمانداران و اعضا ستاد افزود: تشکیل اکیپ های عملیاتی و ایجاد آمادگی در بین کارکنان و اعضا ستاد و تشریح وظایف هریک از دستگاه های اجرایی در زمان احتمال رخداد بیماری مورد انتظار است.
وی گفت : رصد و پایش غیرفعال حیات وحش و اکوسیستم های مهم با همکاری ادارات حفاظت محیط زیست ، برگزاری جلسه با دامپزشکان فعال طیور و کلنسین های دامپزشکی بخش خصوصی و همچنین مسئولین فنی فارم های پرورش تخمگذار و گوشتی در راستای آگاهی از تغییرات وضعیت گله های پرورشی، رصد و پایش غیرفعال روستاها بویژه کانون های آلوده سنوات گذشته در دستور کار روسای شهرستان ها قرار گرفته و گزارش عملکرد بصورت مکتوب به استان ارسال و مستندسازی های لازم صورت پذیرد.
مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد ضمن تقدیر و تشکر از ریاست سازمان دامپزشکی کشور در برگزاری جلسه وبیناری با مسئولان وزارت کشور و استانداران و فرمانداران سراسر کشور طی روز گذشته گفت: لازم است بروزرسانی آمار در سامانه GIS و اعمال نظارتهای شستوشو و ضدعفونی قفسهای حمل طیور و همچنین تشدید نظارت های شبانه توسط بخش دولتی در کشتارگاه های صنعتی طیور استان اعمال شود.
نظر دهید