• 1401/03/29 - 09:56
  • تعداد بازدید : 442
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد در جمع اساتید دانشگاه یاسوج :

ظرفیت هایی در استان داریم که در زمینه تحقیقات و پژوهش می تواند به دانشگاه کمک کند + تصاویر

جلسه روشنگری در مباحث تولیدی بخش های مختلف کشاورزی و دامپروری استان با حضور اساتید دانشکده کشاورزی دانشگاه یاسوج با مدیران کل ادارات سازمان جهادکشاورزی به میزبانی دانشگاه یاسوج برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ، به مناسبت هفته جهاد کشاورزی ، جلسه روشنگری در مباحث تولیدی بخش های مختلف کشاورزی و دامپروری استان  و همچنین تعامل بیشتر مجموعه های اجرایی با اعضاء هیئت علمی با حضور اساتید دانشکده کشاورزی دانشگاه یاسوج با مدیران کل ادارات تابعه  سازمان جهادکشاورزی به میزبانی دانشگاه یاسوج برگزار گردید.

در ابتدا این جلسه دکتر بهادر کرمی ، رئیس دانشگاه یاسوج ضمن تقدیر و تشکر از حضور روسا و مدیران کل ادارات تابعه سازمان جهادکشاورزی بر نقش سازنده اساتید در کنار بخش اجرایی حوزه کشاورزی تاکید کرد و گفت: بنا داریم در طی ماه های آتی ضمن استمرار این چنین جلسات ، کارگروه های تخصصی در حوزه دام و طیور ، جنگل و منابع طبیعی ، امور عشایر ، آب و خاک ، باغبانی و زراعت و ... را با حضور اساتید و مدیران کل برگزار نمائیم.

وی به آفت بلوط خوار در جنگل های یاسوج و زاگرس اشاره کرد و گفت: ان شاء الله در آینده نزدیک کارگاه آموزشی بیماری بلوط به میزبانی این دانشگاه و با دعوت از اساتید کشوری و استانی بمنظور برطرف کردن این بیماری در سطح جنگل های بلوط زاگرس بعنوان یک اکوسیستم طبیعی برگزار خواهیم کرد.

دکتر معتمدی پور ، رئیس سازمان جهادکشاورزی استان ، ضمن تبریک هفته جهادکشاورزی و تشکر از رئیس و اعضاء هیئت علمی دانشگاه یاسوج در خصوص برگزاری جلسات تخصصی در حوزه کشاورزی گفت : کشاورزی اقتصادی نیاز امروز جامعه است .

وی تعالیم آموزشی منجر به اشتغال را درخواست مسئولین نظام عنوان کرد و گفت: بدنه کشاورزی می بایست انعطاف پذیر بوده و متناسب با نیازهای کشور این آموزش ها برنامه ریزی و تدوین گردد.

دکتر سید مختار رجائی فر ، مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد ضمن تقدیر و تشکر از ریاست دانشگاه یاسوج و اعضاء هیئت علمی این دانشگاه ، به ظرفیت های بالقوه دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد پرداخت و گفت : ظرفیت هایی در استان داریم که در زمینه تحقیقات و پژوهش می تواند به دانشگاه کمک کند.

وی به  ظرفیت های آزمایشگاه مرکزی دامپزشکی استان در بخش های انگل شناسی ، سرولوژی ، میکروبیولوژی ، زنبورعسل ، باقیمانده های دارویی و آنتی بیوتیک اشاره کرد و گفت : این اداره کل آمادگی کامل داشته تا در خصوص اثر بخشی واکسن ها ، آنتی ژن و آنتی بادی ها پس از اتمام عملیات واکسیناسیون اقدام و نتایج مورد بحث و بررسی کارشناسان این اداره کل و اساتید دانشگاه برسد.

دکتر رجائی فر به سندرم سقط جنین در استان اشاره کرد و گفت: سقط جنین عوامل مختلفی دارد که بمنظور حل این مشکل که دامداران استان با آن دست و پنجه نرم می کنند از طریق پژوهش ، مطالعه و استفاده از ظرفیت اساتید و دانشجویان بهره مند گردند.

مدیرکل دامپزشکی استان در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع پتانسیل آبزی پروری در استان پرداخت و گفت: علاوه بر تکثیر و پرورش ماهیان سردآبی ، تحقیقات خوبی در زمینه ماهیان گرم آبی و همچنین سایت پرورش ماهیان خاویاری  شروع شده است که جهت رونق این بخش می توان از استعدادهای درخشان دانشجویان و اساتید علاقمند به این بخش نیز استفاده نمود.

وی در پایان مجدداً  ضمن خواستار تعامل بیشتر بین بخش اجرا و آکادمیک دانشگاه ، برگزاری ادواری جلسات تخصصی در حوزه دام ، طیور و آبزیان با محوریت دانشگاه و دستگاه های اجرایی مرتبط با این حوزه را از خواسته های خود برشمرد.

در پایان این جلسه از رئیس سازمان جهادکشاورزی استان و مدیران کل تابع این سازمان با اهداء لوحی تجلیل بعمل آمد.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان ها,اخبار شهرستان بویراحمد,اخبار شهرستان دنا,اخبار شهرستان باشت,اخبار شهرستان لنده,اخبار شهرستان گچساران,اخبار شهرستان کهگیلویه,اخبار شهرستان بهمئی,اخبار شهرستان چرام,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 287302
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال کهگیلویه

admin ادمین پورتال کهگیلویه

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید