مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد عنوان کرد:
تشریح اقدامات دامپزشکی در طرح تشدید نظارت های نوروزی سال 1402
مدیرکل دامپزشکی استان گفت: بازرسان بهداشتی دامپزشکی در طول اجرای طرح تشدید نظارت های بهداشتی ویژه ایام نوروز؛ 4 هزار و 900 مورد بازدید از مراکز و اماکن تولید، بسته بندی ، توزیع وعرضه فرآورده های خام دامی بازدید انجام و در این بین مقدار بیش از 9 تن انواع فرآورده های خام دامی ضبط گردیده است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ، دکتر سید مختار رجائی فر ، مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد همچنین اظهار داشت: در این طرح که از 13 اسفند 1401 لغایت 13فروردین 1402 ادامه داشت بازرسان بهداشتی دامپزشکی در قالب 21 اکیپ ثابت و سیار فعالیت داشتند که حاصل آن 4 هزار و 900 مورد بازرسی از مراکز عرضه انواع مواد خام دامی ، رستوران ها ، سردخانه های نگهداری مواد خام دامی ، کشتارگاه های دام و طیور و ... بوده است.
این مقام مسئول ابراز داشت: در طول این طرح میزان 205 هزارو 169 کیلوگرم گوشت قرمز و مقدار یک میلیون و 263 هزارو 820 کیلوگرم گوشت مرغ تحت نظارت های بهداشتی و شرعی دامپزشکی در گشتارگاه های دام و طیور استان ذبح و تولید شده است .
مدیرکل دامپزشکی استان یاد آور شد:در راستای تامین نیاز های پروتئینی سالم مردم ومصوبات سازمان دامپزشکی کشور و ستاد تنظیم بازار استان بیش از 90 مورد بازدید شبانه روزی از کشتارگاه های دام وطیور، در راستای اطمینان بخشی به جامعه شهروندی بمنظور استحصال محصولات کشتارگاهی سالم و بهداشتی توسط ناظرین عالی بخش دولتی دامپزشکی صورت گرفته است که این روند طبق برنامه ریزی های صورت گرفته تا پایان ماه مبارک رمضان نیز ادامه خواهد داشت.
دکتر رجائی فراز شناسایی ، ضبط و معدوم سازی مقدار 9 هزار و 658 کیلوگرم انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی و مشکل دار در طول اجرای طرح تشدید نظارت های بهداشتی نوروز 1402 در کهگیلویه وبویراحمد خبر داد و گفت : این حجم از فرآورده ضبط شده به همت بازرسان بهداشتی دامپزشکی و در برخی موارد توسط گشت های مشترک دامپزشکی با تعزیرات حکومتی ، جهادکشاورزی ، مرکزبهداشت، اتاق اصناف ، پلیس امنیت اقتصادی و ... صورت گرفته است.
وی از استمرار طرح تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی ویژه ماه مبارک رمضان تا 5 اردیبهشت ماه سالجاری همزمان با تعطیلات عید سعید فطر بصورت همزمان با سراسرکشور در کهگیلویه وبویراحمد خبر داد و گفت : شهروندان می توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در مراحل تولید ، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی با سامانه ارتباطی 1512 دامپزشکی تماس حاصل نمایند.
نظر دهید