همزمان با حلول ماه مبارک رمضان و افزایش مصرف فرآورده های خام دامی :
طرح ملی تشدید نظارتهای بهداشتی دامپزشکی بر مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی در استان آغاز گردید
مدیر کل دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمداز طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی ویژه ایام ماه مبارک رمضان در استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ، دکتر عبداله بهمنش ، مدیرکل دامپزشکی استان ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان و آرزوی قبولی طاعات و عبادات ، با اعلام این خبر افزود : با هدف اطمینان از سلامت فرآوردههای خام دامی عرضه شده به شهروندان، طرح ملی تشدید نظارتهای بهداشتی دامپزشکی همزمان با سراسر کشور در استان از 25 فروردین ماه آغاز و تا 23 اردیبهشت ماه سالجاری ادامه خواهد داشت که در اجرای این طرح ، 15 اکیپ ثابت و سیار بر تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی نظارت خواهند داشت.
وی تصریح کرد: شهروندان فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند و در هنگام خرید گوشت قرمز به لیبل و مهر نظارتی دامپزشکی و همچنین تاریخ انقضاء مندرج در لیبل متصل به لاشه و یا بسته بندی که حاوی اطلاعات تاریخ تولید، انقضاء، نوع محصول و کد بهداشتی بهره برداری دامپزشکی میباشد، توجه نمایند.
مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد تاکید کرد: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در حوزه فرآوردههای خام دامی، مراتب را از طریق شماره تلفن 1512 سامانه ارتباط مردمی دامپزشکی ، اطلاع رسانی نمایند.
نظر دهید