معاون توسعه مدیریت و منابع دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد:
دامپزشکی با با ارائه خدمات کمی و کیفی خود ، تامین کننده سلامت و امنیت غذایی جامعه است
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ، عبداله معتمدی ، معاون توسعه مدیریت و منابع دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد در جمع خانواده های دامپزشکی مراکز بخش دولتی و خصوصی که در سالن پردیس بلوط فراجا در یاسوج که بمناسبت روز ملی دامپزشکی برگزار شده بود ، ضمن تبریک روز ملی دامپزشکی گفت : امروز روز ملی دامپزشکی است و با گذشت یک قرن از عمر پرافتخار دامپزشکی کشور و پشت سر نهادن تمام فراز و فرودهای پیشآمده، به این جایگاه رسیده ایم.
وی در ادامه گفت: حوزه دامپزشکی می بایست با درنظر گرفتن سوابق گذشته و کمبود شدید امکانات در اوایل شکل گیری سازمان و بهره مندی حوزه دامپزشکی در بستر سامانه های الکترونیک در قرن حاضر ، خدمات خود را در بخش های مختلف نظیر پیشگیری و درمان ، آموزش و تحقیقات ، بهداشت عمومی و بالاخص امنیت غذایی در بخش های دولتی، نیمه دولتی و خصوصی به مردم کشورمان ارائه نماید.
معاون توسعه مدیریت و منابع دامپزشکی استان همچنین افزود: دامپزشکی با ارائه خدمات کمی و کیفی خود ، تامین کننده سلامت و امنیت غذایی جامعه است و در این راستا بمنظور تحقق این مهم ، نظارت های خود را از مزرعه تاسفره با همه توان و امکانات خود تشدید نماید.
وی در پایان گفت: با تعامل، انسجام و هماهنگی های بین بخشی و فرا دستگاهی ، می توانیم نقش و جایگاه مهم و اثر بخش دامپزشکی و را در تامین سلامت جامعه و امنیت غذایی آنان نشان دهیم.
نظر دهید