• 1399/12/23 - 08:48
  • تعداد بازدید : 900
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تشدید نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد در نوروز ۱۴۰۰

مدیرکل دامپزشکی استان از تشدید نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی در مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ، دکتر عبداله بهمنش ، مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد با اعلام این خبر افزود: به منظور حفظ سلامت و امنیت غذایی شهروندان از ۲۵ اسفند سالجاری طرح تشدید نظارت و کنترل بهداشتی بر مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی آغاز  و تا ۱۴ فروردین سال ۱۴۰۰ ادامه خواهد داشت.

وی هدف از اجرای این طرح را ارتقاء سطح بهداشتی، تضمین سلامت و امنیت غذایی و فرآورده‌های خام دامی و رفاه حال شهروندان عنوان کرد و افزود: برای اجرای این طرح اکیپ‌های ثابت و سیار دامپزشکی  در سطح استان در دو شیفت کاری صبح و عصر با انجام بازدیدهای سرزده خود بر این مراکز نظارت دقیق می‌کنند.

مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد مراکزی که تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی قرار دارند را کشتارگاه های دام و طیور، سردخانه های نگهداری مواد پروتئینی، مراکز عرضه ماهی، گوشت قرمز، رستوران‌ها، هتل‌ها، کبابی‌ها، چلوکبابی ها،قصابی‌ها، خودروهای ویژه حمل فرآورده‌های خام دامی و سایر اماکن فرآورده های دامی برشمرد  و افزود : در اجرای این طرح از توان همکاران دانشگاه علوم پزشکی ، تعزیرات حکومتی و ... نیز استفاده خواهد شد.

دکتر بهمنش  از شهروندان خواست مواد پروتئینی خام دامی را از مراکز مجاز تحت نظارت بهداشتی خریداری و در هنگام خرید ضمن استفاده از محصولات بسته بندی شده، به تاریخ تولید و انقضای آن و همچنین لوگوی دامپزشکی بر محصول توجه داشته باشند  و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مراتب را به سامانه 1512 ارتباط مردمی دامپزشکی گزارش نمایند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان ها,اخبار شهرستان بویراحمد,اخبار شهرستان دنا,اخبار شهرستان باشت,اخبار شهرستان لنده,اخبار شهرستان گچساران,اخبار شهرستان کهگیلویه,اخبار شهرستان بهمئی,اخبار شهرستان چرام,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 272287
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید