• 1400/01/26 - 10:33
  • تعداد بازدید : 535
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
همزمان با حلول ماه مبارک رمضان و افزایش مصرف فرآورده های خام دامی :

طرح ملی تشدید نظارتهای بهداشتی دامپزشکی بر مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی در استان آغاز گردید

مدیر کل دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمداز طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی ویژه ایام ماه مبارک رمضان در استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ، دکتر عبداله بهمنش ،  مدیرکل دامپزشکی استان ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان و آرزوی قبولی طاعات و عبادات ، با اعلام این خبر افزود : با هدف اطمینان از سلامت فرآورده‌های خام دامی عرضه شده به شهروندان، طرح ملی تشدید نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی همزمان با سراسر کشور در استان از  25 فروردین ماه آغاز و تا  23 اردیبهشت ماه سالجاری  ادامه خواهد داشت که در اجرای این  طرح  ، 15 اکیپ ثابت و سیار بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی نظارت خواهند داشت.

وی تصریح کرد: شهروندان فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند و در هنگام خرید گوشت قرمز به لیبل و مهر نظارتی دامپزشکی و همچنین تاریخ انقضاء مندرج در لیبل متصل به لاشه و یا بسته بندی که حاوی اطلاعات تاریخ تولید، انقضاء، نوع محصول و کد بهداشتی بهره برداری دامپزشکی می‌باشد، توجه نمایند.

مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد تاکید  کرد: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در حوزه فرآورده‌های خام دامی، مراتب را از طریق شماره تلفن 1512 سامانه ارتباط مردمی دامپزشکی ،  اطلاع رسانی نمایند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان ها,اخبار شهرستان بویراحمد,اخبار شهرستان دنا,اخبار شهرستان باشت,اخبار شهرستان لنده,اخبار شهرستان گچساران,اخبار شهرستان کهگیلویه,اخبار شهرستان بهمئی,اخبار شهرستان چرام,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 273107
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید