• 1404/12/02 - 10:01
  • تعداد بازدید : 18
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
همزمان با سراسر کشور :

رصد و پایش بهداشتی بازار مواد خام دامی ماه رمضان و نوروز کهگیلویه وبویراحمد توسط تیم های نظارتی دامپزشکی / 29 اکیپ نظارت بهداشتی دامپزشکی در استان ساماندهی و تجهیز شدند

طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی استان بر بازار ماه رمضان و نوروز در قالب ۲۹ تیم از ناظران بهداشتی دامپزشکی تا ۱۳ فروردین سال آینده اجرا می‌شود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ، دکتر چهارلنگ ، مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد در گفت‌وگو با واحد خبر صدا و سیمای شبکه استانی دنا  در این باره اظهار کرد: طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی که از ۲۹ بهمن‌ماه سال جاری آغاز شده است، تا ۱۳ فروردین ۱۴۰۵ ادامه خواهد داشت.

وی با اشاره به افزایش مصرف فرآورده‌های خام دامی در این ایام، افزود: این طرح با هدف ارتقای سطح سلامت عمومی، پیشگیری از بروز بیماری‌های قابل انتقال از طریق مواد غذایی و اطمینان از عرضه محصولات سالم و بهداشتی اجرا می‌شود.

دکتر چهارلنگ  تصریح کرد: در جریان اجرای این طرح، تعداد 97  نفر دکتر دامپزشک، بازرس بهداشتی و شرعی در قالب 19 اکیپ سیار و 10 اکیپ ثابت فعالیت می‌کنند.

به گفته وی، بازرسان بهداشتی دامپزشکی استان  به صورت مستمر و برنامه‌ریزی شده بر عملکرد واحدهای مرتبط نظارت دارند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، اقدامات قانونی لازم انجام خواهد شد.

مدیرکل دامپزشکی استان از بازدید بیش از 7 هزار مورد از واحدهای عرضه مواد خام دامی و ضبط و معدوم سازی قریب به 9 تن فرآورده خام دامی غیربهداشتی  از ابتدای سال جاری تا کنون در استان خبر داد و گفت : نظارت بر مراکز تولید، عرضه و بسته‌بندی فرآورده‌های خام دامی در دستور کار قرار دارد و تمامی واحدها ملزم به رعایت کامل ضوابط و دستورالعمل‌های بهداشتی هستند.

وی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف، موضوع را بلافاصله از طریق تماس با سامانه ارتباط مردمی دامپزشکی ۱۵۱۲ اطلاع دهند تا رسیدگی در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام شود.

دکتر چهارلنگ  در پایان خاطرنشان کرد: اجرای دقیق این طرح با همکاری واحدهای تولیدی و عرضه مواد خام دامی ، بازرسان و مشارکت مردم، نقش مهمی در تأمین سلامت جامعه در ایام ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروز خواهد داشت.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان ها,اخبار شهرستان بویراحمد,اخبار شهرستان دنا,اخبار شهرستان باشت,اخبار شهرستان لنده,اخبار شهرستان گچساران,اخبار شهرستان کهگیلویه,اخبار شهرستان بهمئی,اخبار شهرستان چرام,اخبار اسلایدر,اخبار شهرستان مارگون
  • کد خبر : 351444
کلمات کلیدی
روابط عمومی کهگیلویه و بویراحمد

روابط عمومی کهگیلویه و بویراحمد

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید