• 1404/02/18 - 07:38
  • تعداد بازدید : 72
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
در جلسه بررسی مشکلات کشتارگاه های طیور یاسوج مطرح گردید:

ارتقا کیفیت گوشت مرغ در کشتارگاه های طیور مستلزم همراهی مدیران و مسئولین فنی بهداشتی با دامپزشکی

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ، جلسه بررسی وضعیت استحصال مرغ کشتار روز کشتارگاه های دنامرغ و سپید مرغ یاسوج با حضور مسئولین دامپزشکی ، صمت ، جهادکشاورزی ، مرکز بهداشت ، تعزیرات حکومتی با مدیران و مسئولین فنی بهداشتی این دو واحد تولیدی خدماتی برگزار گردید.

دکترچهارلنگ؛ مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد در این جلسه ضمن انتقاد از وضعیت نامناسب محصولات استحصالی از این دوکشتارگاه و عدم رضایتمندی شهروندان از مرغ کشتار روز گفت: نظارت بر کشتارگاه ها بعنوان یکی از مهمترین شاخصه های نظارتی بهداشتی ، همواره مورد تاکید دامپزشکی بوده است و در این راستا بمنظور حفظ حقوق شهروندان و ارتقا بهداشت عمومی ، مماشات نخواهد کرد.

وی اظهار داشت : دقت در انجام صحیح فرآیند های کشتار ، بسته بندی، نحوه توزیع صحیح محصولات تولیدی و رعایت زنجیره سرد، نقش مستقیم در میزان ماندگاری و کیفیت گوشت و آلایش آن دارد که متاسفانه علی رغم تذاکرات و جلسات متعدد ، این مهم تاکنون محقق نشده و عاملین کشتار مرغ در ابن دو واحد ، تمکین نمی نمایند.

مدیرکل دامپزشکی استان ضمن اعلام ضرب الاجل دو روزه به مدیران این دو واحد کشتارگاهی در شهر یاسوج بمنظور ساماندهی وضعیت کشتارگاه و استحصال مرغ کشتار روز با کیفیت و بهداشتی، عنوان کرد: حذف چرخه حضور بدون ضابطه عاملین در خط کشتار که باعث ایجاد خلل در امر بازرسی بهداشتی و شرعی ناظران میگردد ، می بایست توسط مدیران کشتارگاه اعمال و از حضور آنان در خط کشتار ممانعت نمایند.

وی همچنین بیان داشت: برخی از قصور در اجرای دستورالعمل های بهداشتی سازمان دامپزشکی توسط عاملین در کشتارگاه می تواند باعث کاهش کیفیت گوشت مرغ گردد که بر همین اساس دامپزشکی علاوه بر بازدید های مستمر و برنامه ریزی شده و یا سرزده کارشناسان نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی ، اقدام به حضور مستمر و هدفمند در ارتقاء کیفیت گوشت مرغ در کشتارگاه طیور شهرستان خواهد نمود.

خریداری مرغ آماده کشتار توسط کشتارگاه ، نگهداری مرغ کشتار شده در دمای پیش سرد تا زمان تحویل به عاملین بمنظور ارسال به بازار مصرف و همچنین کاهش میزان خونابه در بسته بندی مرغ های کشتار روز ، برگزاری جلسه با عاملین مرغ کشتار روز با محوریت دامپزشکی ، تعزیرات حکومتی و مرکز بهداشت و تلاش در جهت ارتقا کیفیت محصولات استحصالی کشتارگاه های دنا مرغ و سپید مرغ یاسوج از مهمترین مصوبات این نشست بود.

در شهر یاسوج دو واحد کشتارگاه صنعتی طیور با ظرفیت جمعا ۸ هزار قطعه طیور کشتاری در ساعت فعالیت می کنند که مایحتاج پروتئینی شهرهای یاسوج ، سی سخت ، مارگون و روستاهای تابعه را تامین می نمایند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان بویراحمد,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 338671
کلمات کلیدی
روابط عمومی کهگیلویه و بویراحمد

روابط عمومی کهگیلویه و بویراحمد

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید