• 1402/03/16 - 06:48
  • تعداد بازدید : 971
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تب کریمه کنگو چگونه منتقل می‌شود؟

مدیر کل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد درباره خطر بروز بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو همزمان با آغاز فصل گرما هشدار داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ، دکتر سید مختار رجائی فر ، مدیر کل دامپزشکی استان در گفتگوی اینترنتی با واحد خبر صدا و سیمای شبکه استانی دنا با بیان اینکه همزمان با شروع فصل گرما زاد و ولد و فعالیت کنه‌ها افزایش می‌یابد گفت: تب کریمه کنگو بیماری ویروسی مشترک بین حیوان و انسان است که از طریق تماس با ترشحات بدن، خون و گوشت دامی و یا با تماس مستقیم با کنه منتقل می‌شود.

وی تهوع، سردرد، دل درد و خون ریزی زیر پوستی را از علائم تب کریمه کنگو اعلام کرد و از مردم خواست برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری گوشت قرمز مورد نیاز خود را از مراکز تحت نظارت و مورد تأیید سازمان دامپزشکی خریداری کنند.

مدیر کل دامپزشکی استان همچنین یکی از بهترین راهکار‌ها برای پیشگیری از انتقال بیماری تب کریمه کنگو به انسان را نگهداری لاشه دام پس از کشتار حداقل به مدت ۲۴ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد دانست و ادامه داد: این چرخه در کشتارگاه‌های تحت نظر دامپزشکی به خوبی رعایت می‌شود، بنابراین مردم هنگام خرید لاشه‌های گوشت به مهر و برچسب‌های مندرج بر روی آن توجه کنند.

 

  • گروه خبری : اخبار شهرستان ها,اخبار شهرستان بویراحمد,اخبار شهرستان دنا,اخبار شهرستان باشت,اخبار شهرستان لنده,اخبار شهرستان گچساران,اخبار شهرستان کهگیلویه,اخبار شهرستان بهمئی,اخبار شهرستان چرام,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 302722
کلمات کلیدی
روابط عمومی کهگیلویه و بویراحمد

روابط عمومی کهگیلویه و بویراحمد

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه