توسط كارشناسان بهداشتي دامپزشكي كهگيلويه وبويراحمدصورت گرفت:
4هزار و 78مورد بازرسی از مراكز عرضه فراورده های خام دامی در ماه مبارك رمضان
توسط کارشناسان بهداشتی دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمدصورت گرفت: 4هزار و 78مورد بازرسی از مراکز عرضه فراورده های خام دامی در ماه مبارک رمضان
مدیر كل دامپزشكی كهگیلویه وبویراحمد گفت: در راستای اجرای طرح تشدید نظارت دامپزشكی بر مراكز عرضه فراورده های خام دامی در ماه مبارك رمضان بیش از 4 هزارو هفتادو هفتاد مورد بازدید در این ماه از مراكز عرضه صورت گرفت و بیش از دو هزارو 584كیلوگرم فرآورده خام غیر بهداشتی ضبط و معدوم گردید.
دكتر صادقی اظهار داشت: با توجه به افزایش مصرف فرآوردههای خام دامی، گوشت سفید، گوشت قرمز و ... در ماه مبارك رمضان؛ دامپزشكی با افزایش نظارت بر مراحل تهیه و توزیع فرآوردههای خام دامی و مراكز عرضه، سلامت افراد را تامین میكند.
وی افزود: كارشناسان بهداشتی اداره كل و شبكه دامپزشكی شهرستان در ایام ماه مبارك رمضان به صورت روزانه و در قالب 16اكیپ ثابت وسیار بر نحوه تهیه، نگهداری و توزیع فرآوردههای خام دامی مصرفی نظارت داشته اند و با انجام 9مورد نمونه برداری از فرآورده های خام دامی18 متخلف را به مراجع قضایی معرفی نمودند.
دكتر صادقی با تاكید بر تهیه گوشت مورد نیاز از مراكز معتبر تحت نظارت دامپزشكی از مردم خواست، هنگام خرید به سلامت گوشت، رنگ، بو و ... توجه و از خرید گوشت بدون مهر یا لیبل مخصوص دامپزشكی و یا بستهبندی بهداشتی خودداری و در هنگام خرید به تاریخ تولید و انقضای آن توجه كنند.
نظر دهید