• 1395/07/28 - 12:00
  • تعداد بازدید : 125
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
توسط معاونت غذا و دارو یاسوج برگزار شد

تجلیل از صنایع برتر غذایی استان کهگیلویه و بویراحمد

طی آیینی از صنایع برتر غذایی استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور مسئولان استانی تجلیل شد


به گزارش ایفدونا ifdina ، به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو یاسوج، صبح امروز آئین تجلیل از صنایع برتر غذایی استان با حضور مسئولان استانی ، مدیران واحدهای تولیدی مواد خوراکی و آشامیدنی،مسئولین فنی کارخانجات در سالن رازی معاونت غذا و دارو یاسوج برگزار شد.


مهندس فریدون مومن مدیر اداره نظارت برمواد خوراکی و آشامیدنی در این مراسم با  تبریک روز جهانی غذا، اظهار کرد: هدف از برگزاری روز جهانی غذا تعامل و همکاری کشورها در بحث کیفیت صنایع غذایی و ایجاد همت در بین مسئولین مربوطه بر علیه گرسنگی و سوءتغذیه می باشد.


وی افزود: همه ساله شعارهایی از طرف سازمان خواربار جهانی تعریف می شود و کشورها بر اساس نیازها و معضلات داخلی خود آن شعار را بومی سازی میکنند؛ که در این راستا شعار اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقای سلامت با زیر مجموعه های کاهش مصرف قند، نمک، چربی، معرفی نشانگرهای رنگی تغذیه ای ، معرفی و ترویج نشان ایمنی و سلامت، برچسب اصالت و مبارزه با قاچاق کالا از طرف وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو معرفی شد.


در این مراسم دکتر بهمنش مدیر کل اداره دامپزشکی استان از راه اندازی سامانه ردیابی مرغ کشتار روز خبر داد. وی خواستار تعامل بیشتر بین سازمانهای مرتبط با بهداشت مواد غذایی بخصوص عرضه شیر خام و کشتار غیر مجاز دام با اداره دامپزشکی شد.


 همچنین در این مراسم معاون اداه کل جهاد کشاورزی استان از وضعیت خوب تولید محصولات کشاورزی با برند سلامت در استان خبر داد.


در پایان مراسم شرکت های لبنیات اتابک، شرکت آرد مارون، شرکت نان سپهر پردیس اروند و شرکت آبمعدنی ته تی تاکی بعنوان واحد های تولیدی برتر استان مورد تقدیر قرار گرفتند


  • گروه خبری :
  • کد خبر : 181185
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه