• 1396/03/11 - 12:00
  • تعداد بازدید : 119
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

بازدیده سرزده رئیس شبکه بهداشت و درمان گچساران از کشتارگاه دام گچساران/ حافظ قرآن؛ تمام تلاشمان بر این است که یک گوشت سالم و بهداشتی بدست شهروندان برسد (+تصاویر)

تشخیص تب کریمه بر اساس آزمایش خون و علائم بیماری است و درمان آن بایستی فورا در شرایط ایزوله بیمارستانی و با داروهای حمایتی و ضد ویروسی و با تزریق خون شروع شود

ئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گچساران به همراه کارشناسان بهداشتی این اداره بطور سرزده از کشتارگاه دام گچساران بازدید کردند.


هایده حافظ قرآن به اتفاق رئیس دامپزشکی گچساران و کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان از محل ذبح دام، سردخانه و دستگاه لاشه سوز کشتارگاه گچساران بازدید بعمل آوردند.


رئیس شبکه بهداشت و درمان گچساران در حاشیه نظارت و بازرسی و بازدید از کشتارگاه دام گچساران به کبنانیوز گفت: با توجه به اینکه در سطح کشور چند مورد تب کریمه کنگو گزارش شده است و یکی از محل های که این بیماری خطرناک شیوع پیدا می کند کشتارگاه دام می باشد.


حافظ قرآن افزود: شبکه بهداشت و درمان با توجه به اهمیت و حساس بودن موضوع، نظارت و بازرسی خود را مستمر و فعال تر کرده است تا یک گوشت سالم و بهداشتی بدست شهروندان برسد و شهروندان عزیز ما در این مورد دغدغه ای نداشته باشند و خوشبختانه تا کنون هیچ گونه گزارشی در مورد این بیماری در سطح شهرستان گچساران نداشته ایم.


رئیس شبکه بهداشت و درمان گچساران در ادامه در مورد بیماری تب کنگو اظهار داشت: تب خونریزی دهنده ویروس کریمه کنگو یکی از بیماری های مشترک بین انسان و حیوان است که بوسیله حشره کنه منتقل می شود و علائم این بیماری به این صورت است  که ۱ تا ۷ روز گزش کنه یا تماس با فرد بیمار، سردرد شدید، تب و لرز، درد عضلانی، گیجی، درد و سفتی گردن، درد چشم، حساسیت به نور و خونریزی های زیر پوست می شود و همچنین گاهی باعث تهوع، گلودرد، اسهال درد شکم ، کاهش وزن، خونریزی در بینی،دهان و رحم و مقعد، خون درادرار ، بزرگی کبد و طحال می شود.


وی در مورد تشخیص و درمان این بیماری عنوان کرد: تشخیص تب کریمه بر اساس آزمایش خون و علائم بیماری است و درمان آن بایستی فورا در شرایط ایزوله بیمارستانی و با داروهای حمایتی و ضد ویروسی و با تزریق خون شروع شود.


حافظ قرآن افزایش آگاهی مردم درباره راههای انتقال بیماری، بهبود شرایط محل نگهداری دام، ذبح حیوانات در کشتارگاه بهداشتی، جلوگیری از عرضه غیر بهداشتی و استفاده از گوشت مورد تایید دامپزشکی، نگهداری گوشت حیوان تازه ذبح شده به مدت ۲۴ ساعت در یخچال، استفاده افرادی که دام ذبح می کنند از وسایل ایمنی، روپوش، ماسک، دستکش، چکمه، روپوش از موارد پیشگیری این بیماری عنوان کرد.



 


  • گروه خبری :
  • کد خبر : 181753
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه