60درصد کشتار دام یاسوج غیرمجاز انجام می شود!
مدیرکل دامپزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: بیش از ۶۰درصد کشتار دام شهر یاسوج به شکل غیر مجاز انجام می شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری ایسنا کهگیلویه و بویراحمد عبدالله بهمنش ظهر یکشنبه، یازدهم آذرماه در نشست ساماندهی کشتارگاه های استان، افزود: در راستای نظارت ها و پیشگیری از کشتار غیرمجاز، ۲۰۰ پرونده تخلف از سال ۹۵ تاکنون تشکیل و به مراجع قضایی معرفی شده است .
وی با بیان اینکه کشتارگاه دام شهر یاسوج از جمله ۴ کشتارگاه برتر کشور محسوب می شود، اظهارکرد: هزینه کرد بسیار بالایی در این حوزه انجام شده و از امکانات مناسبی بهره مند است .
مدیرکل دامپزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: از ظرفیت این کشتارگاه استفاده شود و در گچساران نیز باید ساماندهی اصولی انجام شود .
بهمنش بر تعامل و همکاری دستگاهی در راستای ساماندهی کشتارگاهها و کشتار دام تاکید کرد.
۱۷ شهرداری استان باید به اوضاع کشتارگاهها رسیدگی کنند
همچنین عزیز فیلی، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گفت: مشکلات کشتارگاه گچساران رفع شود، ۱۵بهمن ماه از این کشتارگاه بازدید میکنیم .
وی در خصوص کشتارگاه یاسوج افزود: تاکنون مبلغ ۲۲میلیارد تومان برای کشتارگاه یاسوج هزینه شده است اما ۶۰درصد کشتار غیرمجاز کار و فعالیت این کشتارگاه را کاهش داده است.
فیلی از ساماندهی کشتارگاه های استان خبر داد و اظهارکرد: ارتقا، ساماندهی و کیفی سازی وضعیت کشتارگاه های استان مورد تاکید است .
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه بهبود و کیفی سازی فعالیت کشتارگاههای استان ضرورت دارد، خاطرنشان کرد: باید در کشتارگاه گچساران تا ۱۵ بهمن اصلاح و اقدامات کیفی سازی انجام شود .
فیلی با بیان اینکه کشتارگاه های استان باید حداقل استاندارد سازی را داشته باشند، تصریح کرد: بحث کشتارگاه ها از اولویتهای مهم است و این مهم به حوزه سلامت و بهداشت جامعه مربوط شده و باید اقدامات جدی انجام شود .
وی از تشکیل کمیته ای با حضور دستگاه های متولی و حمایت انتظامی و قضایی خبر داد و بیان کرد: این کمیته موظف به شناسایی کشتار های غیر مجاز و پیگیری و برخورد قانونی با این موارد است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه ۱۷ شهرداری استان باید به اوضاع کشتارگاهها رسیدگی کنند، اضافه کرد: گچساران بزرگترین کشتارگاه استان را دارد، روزانه ۴۰۰ لاشه کشتار میشود و نباید یک غفلت کوچک اصل بهداشت را به حاشیه ببرد .
پرسه زدن خرس و سگ های ولگرد در اطراف کشتارگاه گچساران
همچنین مسعود ظفری، شهردار گچساران گفت: در اطراف کشتارگاه گچساران خرس و سگهای ولگرد پرسه میزنند که این موضوع باعث ناامنی کارکنان شده است .
وی بیان کرد: کشتارگاه گچساران مشکلات زیادی دارد که باید فکری برای مشکلات این کشتارگاه شود و اگر این وضعیت بهبود پیدا نکند کشتارگاه تعطیل شود بهتر است .
برای شهرداران احداث پارک واجب است یا کشتارگاه ؟
سید حسین کاظمی، مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری کهگیلویه و بویراحمد نیز در ادامه این نشست گفت: مصوبات این کارگروه بازخورد مناسبی ندارد، شهرداران استان چگونه پارک میسازند، جدول درست میکنند اما به کشتارگاهها رسیدگی نمیکنند .
وی افزود: ایجاد کشتارگاه هم جز وظایف شهرداران است چرا که با سلامت مردم سر و کار دارد، برای شهرداران ما احداث پارک واجب است یا کشتارگاه ؟
کاظمی اظهارکرد: مگر ما نمیدانیم در شهرداریها چه خبر است؟ از نیروی مازاد در شهرداریها با خبر هستیم در برخی شهرداری ها 400 نیروی غیر متخصص مازاد بر چارت دارند .
کشتار تنها ۶۰ دام کشتارگاه یاسوج بعلت کشتار غیرمجاز!
جمشید نیکزاد، مدیرعامل مجتمع صنعتی کشتارگاه یاسوج با بیان اینکه اشتباه کردم که کشتارگاه یاسوج را خریده ام، افزود: ما بخش خصوصی هستیم شرکت پشتیانی امور دام برای حل مشکلات ما همکاری نکرد .
وی افزود: ظرفیت اسمی کشتارگاه یاسوج روزانه ۱۴۰۰دام سبک و ۱۲۰ دام سنگین است اما در حال حاضر کشتار ۶۰ راس دام داریم که جوابگوی حقوق ۸۰ نفر کارگر این کشتارگاه نیست .
نیکزاد اظهارکرد: مشکل کشتارگاه یاسوج، بهداشتی، تجهیزات و امکانات نیست بلکه کشتار غیرمجاز دام در مناطقی از جمله "دشتروم"، "دارشاهی"، "مادوان" و "تنگاری" که چندین برابر ظرفیت کشتارگاه کشتار دارند و برای ما مشکل ایجاد کرده اند .
وی تصریح کرد: با افرادی که در این مناطق کشتار غیرمجاز داشتند صحبت کردیم که کشتار آنها در کشتارگاهها انجام شود و اما آنها ۶۰درصد هزینه کشتار را پرداخت کنند و هزینه انتقال هم رایگان است اما موافقت نکردند که امیدوارم مسئولان استان در این زمینه با ما همکاری کنند
نظر دهید