به همت مرکز بهداشت و دامپزشکی چرام برگزار گردید:
برگزاری کارگاه آموزشی بیماری آبله میمون
بیماری آبله میمون علاوه بر میمون از سایر جوندگان مانند موش و خرگوش نیز قابل انتقال است؛ هرچند ممکن است در بدن علائمی نداشته باشد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ، کارگاه آموزشی آبله میمون به میزبانی مرکز بهداشت چرام و با حضور دستگاه های اجرایی همچون دامپزشکی ، محیط زیست ، فرمانداری ، آموزش و پرورش ، شهرداری و ... برگزرار گردید.
دکتر ارسلان امین خسروی ، کارشناس اداره دامپزشکی شهرستان چرام بعنوان یکی از سخرانان این کارگاه آموزشی گفت: این بیماری جزو بیماریهای مشترک بین انسان و دام است یعنی قابل انتقال به انسان است.
وی یکی از راههای انتقال آن از طریق تماس با حیوان یا انسان آلوده به بیماری عنوان کرد و گفت : ویروس آبله میمون میتواند از طریق تماس با ضایعات پوستی که ویروس از آن دفع میشود، مایعات بدن، ترشحات تنفسی و در انسانها از طریق ارتباط جنسی هم قابل انتقال است.
کارشناس اداره دامپزشکی شهرستان چرام گفت : نگرانیهای به وجود آمده در دنیا به این دلیل است که چرا این بیماری در چندین کشور به صورت همزمان گزارش شده است. البته در این گزارشها مشاهده شده که همه افراد مبتلا به آبله میمون در تماس مستقیم با حیوان یا انسان بیمار بودند.
دکتر امین خسروی با تاکید بر اینکه اطلاع رسانی در این زمینه میتواند بیماری آبله میمون را کنترل کند، اعلام کرد: بخش مراقبتهای انسانی در حیطه وظایف وزارت بهداشت است اما در بخش دامپزشکی آمادگی لازم را داریم تا از طریق تشدید نظارت بر حیات وحش، کنترل حیوانات در مراکز نگهداری، برای انتقال گونه میمون از شیوع و انتقال این بیماری جلوگیری کنیم.
نظر دهید