رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد خبر داد:
طرح پایش باقیمانده های دارو، سموم،فلزات سنگین و سایر مواد شیمیایی در شیر خام در مراکز تولید ، جمع آوری شیر و کارخانههای فرآوردههای لبنی در استان کهگیلویه وبویراحمد در حال اجراست.
هدف از اجرای طرح ، شناسایی نقاط بحرانی ناشی از مصرف شیر خام و فرآوردههای حاصل از آن و در نتیجه ارتقای سلامت شیر خام است

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ، دکتر سید مختار رجائی فر ، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد گفت: طرح پایش شیر خام از هفته پیش در واحدهای تولیدی، مراکز جمع آوری شیر و کارخانههای لبنی در سطح استان آغاز شده است.
وی گفت : دامپزشکی براساس وظایف ذاتی برای کنترل وارتقاء سلامت شیرخام برنامه های متعددی را برعهده دارد که انجام پایش های فصلی ونمونه برداری از واحدهای تولیدی، مراکز جمع آوری شیر، خودروهای حمل شیر وکارخانجات لبنی ومراکزعرضه از مهمترین این برنامه ها است.
دکتر رجائی فر با اشاره به اهمیت مصرف لبنیات از سوی افراد جامعه، افزود: همه شرایط و ضوابط بهداشتی در طول زنجیره غذایی از تولید تا مصرف باید رعایت شود تا بتوان فرآورده سالم و با کیفیت بهداشت به دست مصرف کننده برسد.
وی هدف از اجرای این طرح را شناسایی نقاط بحرانی ناشی از مصرف شیر خام و فرآوردههای حاصل از آن و در نتیجه ارتقای سلامت شیر خام و آموزشهای لازم جهت بالا بردن سطح دانش و آگاهی واحدهای مورد پایش و همچنین ارائه راهکارهای اصولی و فنی جهت کاهش مخاطرات شیر عنوان کرد.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد گفت: در این طرح تعداد 12 واحد صنعتی و روستایی بمنظور پایش و اخذ نمونه پیش بینی شده که تا پایان هفته جاری کار آنالیز و بررسی شاخص های بهداشتی آن مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت.
وی با تأکید بر اهمیت سلامت شیر در تمامی فرآوردههای خام دامی، از مردم خواست: فرآوردههای خام دامی خود را از مراکز مجاز که مورد تایید دامپزشکی هستند تهیه و مصرف نموده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را به سامانه 1512 دامپزشکی اطلاع رسانی نمایند..
نظر دهید